Рудоволоса красуня Світлана Тарабарова показала свою новонароджену дитину в ліжку: ніжність

Як відомо, восени 2020 співачка TARABAROVA знову стала мамою. Але в декрет вона надовго не захотіла йти, і відразу ж випустила новий альбом.

Материнство зовсім не обтяжує Світлану, тому вона активно займається розвитком власного бренду, а чоловік-продюсер і не проти. Уже після народження дочки вона презентувала не одну пісню і відвідала багато важливих подій. Як їй це вдається? Співачка не розкриває секретів, говорить лише, що роль грає величезна енергія, якою діляться з нею її улюблені і близькі люди.

Як виглядає дочка Світлани Тарабарової? Співачка показує фото дитини, але без обличчя

“Бадьорість вранці для мами – це як сон на грудному вигодовуванні – майже неможливо))) Але я вже зрозуміла, в будь – якої ситуації рятує спокійна посмішка “, – написала молода мама в своєму профілі, виклавши ранкове фото зі своєю донькою.

Нагадаємо, що рудоволоса красуня часто ділиться знімками своєї дочки, і розповіла фоловерів про її досягнення. Наприклад, днями вона розповіла, що її дочка вже вміє сама повзати.

Тарабарова, навіть незважаючи на активну участь в шоу-бізнесі і виступах, встигає достатньо часу перебувати поруч з дочкою, і спостерігати за тим, як швидко вона росте і розвивається.

Однак більше шоу бізнесу співачка все таки займається розвитком свого блогу в інстаграм, адже від реклами в цьому блозі у неї є великий дохід.

Відзначимо, зараз співачці всього 30 років. Тому не можна виключати, що вона зі своїм чоловіком Олексієм Бондарем найближчим часом знову зважиться на поповнення в сімействі. Поки сама TARABAROVA про це не замислюється, адже відходить від недавніх пологів.

Схожі статті

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.

Гості намагаються вкрасти рецепт. Роблю домашній сальтисон: усі думають, що це покупний – такого завжди мало

Готувати сальтисон зі свинячої голови у шлунку дуже складно. Ми оберемо простіший варіант – зробимо з рульки, серця та язика. Смак натурального м'ясця нічим не перевершити.

Салат “Коханка капітана” з банального буряка. Рецепт на 5 хвилин, заради якого буряк купую через день

Спробуйте приготувати відмінний салат "Коханка капітана". Складається він із доступних інгредієнтів, а виходить не лише смачним, але й дуже поживним.