Юрій Ткач кардинально змінив імідж: тепер у нього довге і кислотно зелене волосся (Фото)

Комік і актор Юрій Ткач любить колаборації, нові цікаві образи, перевтілення. Він з тих, хто не боїться експериментувати на публіку.

Тому в його Instagram-профілі можна побачити чимало цікавих і дуже смішних фотографій, відео. Наприклад, в останній публікації він похвалився шевелюрою, яку знайшов у гримерці. Тепер у нього не коротка стрижка, як була раніше, а довге волосся темного кольору з неоновими зеленими пасмами. Виглядає дуже карикатурно, і в той же час забавно. Публіка оцінила!

“Ліза вже нічому не дивується”,

– написав гуморист і тренер шоу “Ліга сміху” Юрій Ткач.

Нагадаємо, що недавно Ткач став учасником нового шоу на телеканалі “1 + 1 ” “Ліпсінк батл”. Цей проект передбачає, що 36 зірок українського шоу-бізнесу будуть підкорювати українців своїми пародіями. Пародіювати будуть як місцевих, так і закордонних зірок. У проекті вже взяли участь Юрій Горбунов, Дантес і Надя Дорофєєва, Дар’я Петрожицька, Ольга Сумська, Юлія Саніна та інші відомі особистості. Ведучими шоу стали неповторна Тіна Кароль і епатажний репер Потап.

Кращі пародії на Тіну Кароль - Юрій Ткач
Кращі пародії на Тіну Кароль – Юрій Ткач

Також Юрій Ткач був там одним з пародистів – ще на початку сезону він вийшов на сцену в образі Тіни Кароль. Самою Тіні пародія, безумовно, сподобалася. З огляду на те, що батл він переміг, тепер Ткача потрібно чекати в фінальному випуску.

В суботу 17 квітня артист побореться у фіналі за золото, а його конкурентами стануть Володимир Дантес, Олена Кравець, Дмитро Монатік, Леся Никитюк і Дарина Петрожицька. Уже відомо, що Юрій Ткач виступатиме в образі культової американської співачки, 19-річної Біллі Айлиш, примірявши її “фірмовий” наряд – неоновий спортивний костюм-оверсайз і перуку з неоновими пасмами.

Схожі статті

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.