Як виглядає ліжко Філіпа Кіркорова? Поп-король в костюмі за шалені гроші показав своє спальне ложе

Поп-король російської естради Філіп Кіркоров нечасто відкриває подробиці свого особистого життя, але зрідка він все ж робить винятки.

Філіп Кіркоров вже може називатися не тільки артистом, але і інтернет-блогером. На його особистий профіль в Інстаграмі підписані вже майже 5 мільйонів чоловік, яких він регулярно радує новими публікаціями.

На цей раз співак вирішив поссвятити шанувальників у свою чергову подорож до Арабських Еміратів, куди полетів на зйомки, а заодно і показав номер готелю, де буде жити найближчим часом.

Філіп Кіркоров в костюмі від Louis Vuitton
Філіп Кіркоров в костюмі від Louis Vuitton

Так, Кіркоров зробив селфі через дзеркальну стеля над ліжком, лежачи при цьому на ньому в костюмі з літньої колекції елітного бренду Louis Vuitton. Одна тільки панамка коштує нечуваних грошей — 21 тисячу гривень.

Поруч зі спальним ложем стоять тумбочки зі світильниками, м’яке узголів’я виконано в яскравому жовтому кольорі, з яким контрастує не менш яскравий червоний килим, а ліжко застелене білосніжною постіллю.

“Занадто круті фотографії, щоб залишалися просто в телефоні”, — підписав пост Кіркоров.

Реакція користувачів мережі не змусила на себе довго чекати. Коментатори тут же взялися ділитися емоціями від побаченого:

  • “Як завжди на стилі”;
  • “Дивні фото. Реклама ліжка? Чи сумочки в квіточку?”;
  • “Вдало приземлилися, Філіп Бедросович”;
  • “Занадто крутий костюм, щоб його не показати!”;
  • “Гарно жити не заборониш”.

Судячи з усього, в робочу поїздку Кіркоров не став брати з собою своїх дітей Аллу-Вікторію і Мартіна. Їх йому народила сурогатна мати, а ось навколо імені біологічної мами спадкоємців артиста ходить багато домислів. Детальніше про це дивіться в наступному відео:

Схожі статті

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.