Зробила модну стрижку під каре: Маша Полякова кардинально змінила імідж (Нове фото)

Як відомо, весна - особливий час року, коли хочеться змін, чогось нового і цікавого. Найбільше хочеться дивувати своєю зовнішністю і змінюватися.

Дочка співачки Олі Полякової Марія похвалилася результатами своїх перевтілень в Інстаграм.

Раніше у дівчинки були шикарні довге волосся каштанового кольору. Вони були густі, здорові, і багато захоплювалися її зачіскою. Однак зараз вона вирішила полегшити свою ношу, і обрізала шевелюру.

Нова стрижка, звичайно, не каре, але теж дуже коротке волосся. У новому амплуа Марія Полякова виглядає ще більш старше і серйозніше.

Свій новий Look неповнолітня зірка Інстаграма виклала в своєму профілі, підписавши фотографію так: “Як вам моя нова зачіска ?? “.

Юна дочка Олі Полякової кардинально змінила імідж
Юна дочка Олі Полякової кардинально змінила імідж

Відзначимо, що 16-річна Марія Полякова в дуже хороших відносинах з мамою. Ольга їй довіряє підтримує всі її починання і прагнення. Так, суперблондинка і королева ночі підтримала і навіть разрекламировала музичну групу “ШВИ “, яку її дочка заснувала разом зі своїми друзями.

Також, коли Ольга Полякова взяла всю свою сім’ю і виїхала відпочивати на Мальдіви, там вони фотографувалися в досить відвертих купальниках, і обидві змагалися в тому, хто ж більше покаже в Інстаграм.

Вийшла, звичайно, нічия. Але публіці подобалося спостерігати за цим – тим більше, і мама, і дочка виглядають привабливо і досить жіночно.

Маша Полякова
Маша Полякова

Нагадаємо, що у Олі Полякової є ще і молодша дочка Аліса. Вона поки не проявляє спроб потрапити в шоу-бізнес.

Схожі статті

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.

Жодне свято не обходиться без цього рулету: у м’ясний фарш загортаю оригінальну начинку. Це мега смачно!

М'ясний рулет зі шпинатом – смачна та ситна страва, яка прикрасить будь-який святковий стіл. Ця закуска вийде нереально апетитною. Спробуйте!