Олена Кравець з “Кварталу” пішла на поводу у трендів і засвітилася в блискучій сукні за шалені гроші

Незважаючи на затяжний карантин, Олена Кравець з "Вечірнього" і "Жіночого кварталу" зовсім не відпочиває. Вона і її творчі колективи активно займаються своєю справою.

Тому вже на цьому тижні на телеканалі 1 + 1 виходить новий випуск “Вечірнього кварталу “. Його особливість в тому, що знятий він був без участі глядачів. Такі карантинні вимоги до проведення масових заходів зараз в Україні.

“Кварталівці” вирішили не відставати від графіка, і все ж випустити новий випуск, однак квитки на концерт не продавали

“У цю суботу о 20:15 на 1 + 1 прем’єра ефіру ” Вечірнього Кварталу “, який ми зняли без глядачів, на жаль … Але зате на нас з висоти своїх конструкцій і екранів дивилися наші нові декорації! Дуже класні , як на мене!) Думаю, вам теж сподобається, як ми освіжили звичну картинку, весна ж або де? А ще дівчата з Жіночого кварталу приходили. побешкетувати з ними трохи на новій сцені “, – написала телеведуча і гумористка Олена Кравець.

Олена Кравець
Олена Кравець
Олена Кравець
Олена Кравець та актриси Жіночого кварталу
Олена Кравець
Олена Кравець та Дзідзьо

Фанати помітили, що Олена Кравець позувала на зйомках в новому шикарному вечірньому платті. Воно приховано стразами, і цікаво переливається під світлом софітів.

Хто саме розробив цю модель наряду для Олени – невідомо. Однак модні критики оцінюють вартість наряду в не менш як три тисячі доларів.

Сама ж Олена Кравець свій наряд не коментувала.

Нагадаємо, нещодавно в мережі обговорювали те, що Олена Кравець рекордно збільшила губи. Причиною для обговорень стала фотографія Олени в Інстаграм. Однак пізніше вона пояснила, що це була всього лише маска.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.