Обраниця Холостяка Квіткова позувала в чому мати народила на 7-му місяці вагітності, накинувши на плечі халат

Переможниця шоу "Холостяк" Даша Квіткова насолоджується своїм особливим станом і ділиться зі своїми шанувальниками дуже сміливими фотографіями.

Микита Добринін і Даша Квіткова стали першою в Україні парою, які зуміли зберегти відносини після закінчення романтичної шоу “Холостяк” і створити сім’ю. Влітку минулого року закохані зіграли розкішне весілля, а в січні порадували шанувальників радісною новиною – вони в очікуванні первістка.

Весілля Микити Добриніна і Даші Квіткова
Весілля Микити Добриніна і Даші Квіткова

Зараз Даша Квіткова готується до материнства і насолоджується своїм особливим становищем. Дівчина регулярно публікує фото, де показує кругленький живіт, який росте не по днях, а по годинах.

Дарина Квіткова та Микита Добринін в очікуванні первістка
Дарина Квіткова та Микита Добринін в очікуванні первістка

А недавно дівчина вразила публіку дуже сміливим коротким відео. Даша позувала у ванній кімнаті в чому мати народила, накинувши на плечі халат. На відео Квіткова ніжно гладила живіт.

Користувачі Мережі засипали майбутню маму компліментами в коментарях.

“Красива, Даша, вам тільки і бути вагітною! Така акуратна і жіночна фігура! “,” Як же ніжно, Даша “,” Який трепет “,” Дуже ніжно “,” Даша ви прекрасні “,” Мило “,” Ви прекрасні, вам дуже йде вагітність “, – пишуть коментатори.

Нагадаємо, зараз майбутні батьки Даша і Микита відпочивають в сонячному Дубаї. Всього за кілька місяців пара відвідує вже третій курорт. До цього вони відпочивали на Мальдівах і в Єгипті.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.