Альбіна Джанабаєва вперше показала фото новонародженої дочки: зворушливі кадри

Альбіна Джанабаєва і Валерій Меладзе нещодавно стали батьками в третій раз.

Довгоочікуване малятко з’явилося на світ 12 квітня. Однак про народження дочки Валерій Меладзе повідомив тільки через 2 дня під час зйомок 1/8 фіналу КВН. Ім’я дівчинки молоді батьки поки не розсекретили, однак сьогодні, 18 квітня, Альбіна Джанабаєва вперше показала фото донечки. Вона опублікувала кадр, на якому відобразила крихітну ручку дівчинки.

“Щастя …… Дякую, дорогі, всім за привітання і побажання, вони дуже зігрівають. Нехай всі добрі слова розлетяться відправникам, зробивши щасливіше і вас “, – написала Альбіна.

Шанувальники зіркової пари тут же взялися коментувати фото.

“Які довгі пальчики. Буде музична, в своїх геніальних родичів. Здоров’я Малятку і Мамі! “,” Вітаю з народженням донечки! Це таке щастя “,” Ойй, обожнюю Вас просто, ще раз вітаю “, – пишуть коментатори.

Нагадаємо, Альбіна Джанабаєва і Валерій Меладзе довго приховували те, що чекають дитину. Радісну новину повідомила Альбіна, будучи вже на 9 місяці вагітності. Артистка опублікувала фото в Інстаграм-блозі, де позувала в відвертій сукні і з величезним животом.

Вагітна Альбіна Джанабаєва
Вагітна Альбіна Джанабаєва

Відзначимо, що у Меладзе і Джанабаєва є двоє синів – старший Костянтин, якому нещодавно виповнилося 17, і молодший Лука, йому зараз 6. Для Валерія Меладзе новонароджений малюк став шостою дитиною, з колишньою дружиною Іриною він виростив і виховав трьох доньок – Інгу, Софію і Аріну.

Схожі статті

В гостях спробувала цей смаколик та випросила собі рецепт: пухкий морквяний пиріг зі сметанним кремом

Морквяний пиріг має не лише ефектний яскравий вигляд, а й є дуже смачним. Випічка пухка, ніжна і не суха. Пиріг виходить вологим як кекс, а сметанний крем довершує цю страву.

Улюблений салат “Грибна галявина” з копченим м’ясом: виходить водночас і соковитий, і такий ніжний. Ідеально

Шарові салати – найкращий варіант страви для будь-якого свята. Розповідаємо, як приготувати смачну закуску з куркою та грибами, яка приємно здивує всіх.

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.