Дочка онкохворої Анастасії Заворотнюк змінила зачіску і стала копією мами: “Нереально схожі”

Старша дочка Анастасії Заворотнюк Анна з віком все більше схожа на свою матір.

Відома російська актриса Анастасія Заворотнюк вже 2 роки бореться з тяжкою хворобою. Їй діагностували злоякісну пухлину головного мозку 4 стадії. З тих пір як в пресі з’явилися новини про госпіталізацію артистки, ніяких подробиць її стану рідні і близькі не розкривають.

Єдина з сім’ї Заворотнюк, хто хоч як-небудь тримає зв’язок з шанувальниками – це 24-річна дочка Анастасії Анна. Дівчина є моделлю і дуже активно веде свій Інстаграм-блог.

Нещодавно Анна опублікувала фото, яке вразило її шанувальників. Дівчина трохи змінила зачіску і стала ще більше схожа на свою зоряну матір. Для кадру Анна поклала передні пасма волосся в асиметричний круглий чубок. Решту локонів дівчина зібрала в високий хвіст з начосом. Точно така ж зачіска була у няні Віки – героїні Анастасії в серіалі «Моя прекрасна няня».

Користувачі Мережі відразу ж почали коментувати знімок і відзначили, що Анна походжу на Анастасію Заворотнюк, як 2 краплі води.

“Ну як же так можна бути схожою на маму”, “Ви стаєте схожа на свою маму”, “Спочатку подумала, що це ваша мама! Нереально схожі! “,” Я думала, це Анастасія “,” Ви дуже красива і так схоже на свою матусю “- пишуть коментатори.

Більше про життя і хвороби Анастасії Заворотнюк дивіться у відео:

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.