Ані Лорак без косметики в молочному купальнику подражнила натуральністю своїх форм

Для тих, хто підписаний на Інстаграм-профіль співачки Ані Лорак, не стане новиною той факт, що зараз вона вирушила відпочивати на Мальдіви.

Звідти співачка ділиться яскравими кадрами і хорошим настроєм. Ані Лорак буквально кожен день публікує фотографії в нових купальних костюмах, демонструючи свої принади.

Дійсно, співачка дуже струнка, у неї вигідно виділяється форма бюста. Тому вона може дозволити собі крихітне міні-бікіні. Однак сьогодні вона приміряла злитий молочний купальник, розпустивши волосся з змивши макіяж. Дівчина показала свою природну красу – фанати відзначили, що Ані Лорак – це справжня природжена красуня.

“Я так люблю сонце! “, – коротко підписала знімок зірка естради.

Ось що їй написали в коментарях численні фоловери:

  • Яка красуня
  • Померла від краси
  • сонечко
  • Кароліна, ви така сонячна!
  • Кароліна, вам так йде білий! Ви- сонечко!
  • а ми любимо Вас! Чекаємо виходу нової пісні, так хочеться отримати насолоду від нотками зіткані з меду для вух

Нагадаємо, розлучилася Ані Лорак зі своїм чоловіком офіційно зимою 2019 року. Півроку після інциденту з публічної зрадою Мурата обоє мовчали. Лорак, мабуть, морально довго не могла прийти в себе. Потім ходили чутки про те, що у Лорак роман з саунд-продюсером лейблу Блек Стар Єгором Глібом. Як виявилося, полюбити ще когось Кароліна так і не змогла.

Ані Лорак пробачила зраду Мурату Налчаджиоглу і готується до другої весіллі

Схожі статті

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.