Тіна Кароль в зухвалому обтягуючому костюмі з відкритим верхом змусила всіх ойкнути: Дан Балан зійде з розуму

Одна з найпопулярніших українських співачок Тіна Кароль в черговий раз підтвердила почесний статус ікони стилю.

Довгий час Тіна Кароль носила образ невтішної вдови, що, втім, і не дивно. Після смерті чоловіка Євгена Огіра в 2013-му артистка з головою поринула у творчість, яку, в свою чергу, присвячувала коханому чоловікові. Її сценічні наряди були відповідними — елегантні, але стримані і без надмірностей.

Останнім часом зірка постає перед публікою абсолютно новоою — одночасно зухвалою і ніжною, жіночною і викликаючою. Причому Тіна так вдало все це поєднує, що її образи регулярно стають предметом обговорення в пресі.

Стилю Тіни Кароль наслідують мільйони жінок
Стилю Тіни Кароль наслідують мільйони жінок

На цей раз Кароль одяглася не в сукню, а в блискучий шкіряний костюм з відкритими плечима, який доповнила босоніжками на високих підборах. Завершенням цього монохромного чорного образу стали чорний манікюр, масивний ланцюжок на шиї, зібране у хвіст волосся і макіяж з акцентом на очі. Не можна не відзначити, що наряд дуже вдало підкреслив жіночні форми Тіни.

У мережі вже з’явилися кілька фото поп-діви в цьому костюмі. На парі з них вона позує в компанії ведучих і тренерів 11 сезону “Голосу країни” — Олега Винника, Діми Монатика, Наді Дорофєєвої, Каті Осадчої і Юрія Горбунова.

Тренери і провідні Голосу країни
Тренери і ведучі Голосу країни
Тренери і провідні Голосу країни
Тренери і ведучі Голосу країни

На іншому знімку Кароль сидить в своєму тренерському кріслі і емоційно реагує на те, що відбувається на сцені.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Коментатори, звичайно, вже встигли обсипати Тіну компліментами, а також згадали і молдавського мачо Дана Балана, який, на їхню думку, ахнув би, побачивши співачкуи в такому зухвалому вбранні.

До речі, цій парочці давним-давно приписують роман, який не має під собою ніяких офіційних підтверджень. Однак деякі подробиці з їхнього особистого життя все ж вдалося розкопати. Що зараз пов’язує Тіну Кароль і Дана Балана, дивіться нижче:

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.