Настя Каменських розслабилася вдалині від Потапа та перестала марафетитися: волосся в гульці, нуль макіяжу

Відома українська співачка Настя Каменських завжди знала, чим здивувати публіку. Причому вона вміє робити це і поза сценою.

Вже кілька тижнів героїня нашої сьогоднішньої статті відпочиває на мексиканському курорті Тулум, куди вона полетіла зі своєю мамою Лідією Петрівною і найкращою подругою Анною Завгородньою. Каменських навіть взяла з собою знімальну групу заради зйомок власного реаліті-шоу “Девочки рулят”, а ось чоловіка Потапа Настя залишила вдома в Києві.

Потап и Настя Каменських
Потап и Настя Каменських

Дізнавшись про те, що знаменита дружина летить в Мексику без нього, Потапенко засмутився і не відразу підтримав її ідею. Втім, незабаром подружжя помирилося. Більш того, тисячі кілометрів не стали перешкодою для Олексія і він влаштував коханій жінці сюрприз, замовивши до неї на віллу музикантів.

Треба сказати, що Каменських абсолютно не соромиться з’являтися як у випусках реаліті, так і на нових фото в соціальних мережах непричесаною, без макіяжу і в спортивному одязі. Судячи з усього, зірка вирішила влаштувати собі максимальне перезавантаження.

Настя Каменських з найкращою подругою Ганною Завгородній і мамою Лідією Петрівною
Настя Каменських з найкращою подругою і мамою в Мексиці

На цей раз у себе в Інстаграмі Настя опублікувала знімок з ранкової пробіжки по узбережжю, на яку вийшла в коротких рожевих шортах, чорному топі і кросівках. Волосся поп-діва зібрала в високу гульку, а на її обличчі немає ні грама косметики.

“Мій спортивний ранок” (My sporty morning)”, — підписала публікацію артистка.

Примітно, що після одруження Потапа і Насті репер теж привчився до спорту. Підписники Каменських тут же почали ділитися емоціями від кадру в коментарях. Не всі залишилися в захваті:

  • “Реально нереальна”;
  • “Одна і та ж поза, один і той же вираз обличчя”;
  • “Як завжди красива”;
  • “Коли додому?”;
  • “Краще бабусям б допомогли, дітям в притулках, атошникам…”.

До речі, благодійністю NK займається, просто не для всіх це помітно. Вона є представником фонду допомоги онкохворим дітям “Таблеточки”.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.