Ані Лорак в пляжному вбранні бірюзового кольору прогулялася по берегу океану

Для багатьох фанатів Ані Лорак є прикладом. Її люблять, їй наслідують. Вона пропагує жіночність, природну красу, стиль.

Зараз співачка полетіла відпочивати, проте навіть там, позуючи для відео і фото в Instagram, вона виглядає ефектно і привабливо. Наприклад, її останній ролик лише за дві години зібрав півмільйона переглядів. А на ньому Кароліна (справжнє ім’я співачки, – ред.) Просто йде по піску в шифоновому сарафані бірюзового кольору.

У коментарях її назвали справжньою морською царицею, і звернули увагу на те, як стегна злегка округлились.

Нагадаємо, Ані Лорак для багатьох шанувальників є еталоном жіночності. Вона завжди стежить за своєю зовнішністю, а на сцені блищить в карколомних образах. Співачка любить носити сукні, що підкреслюють всі достоїнства її фігури. Також вона часто віддає переваги комбінезонам. У звичайному житті артистка часом носить комфортні, але стильні образи. Цієї весни вона полетіла на Мальдіви, де не перестає вбиратися.

Співачка полетіла на найпопулярніший курорт в світі і проводить час із задоволенням

Судячи з усього, Лорак привезла з собою не один чемодан речей, оскільки вже відзначилася в різних купальниках, міні-плаття і встигла покрасуватися в міні-шортах.

Ані Лорак
Ані Лорак
Ані Лорак

Ані Лорак пробачила зраду Мурату Налчаджиоглу і готується до другої весіллі

Те, що Лорак і Мурат зійшлися – одне з найбільш обговорюваних подій місяця. Вони обидва світяться від щастя, однак поки публічних заяв у ЗМІ не робили – зберігають інтригу.