Оля Полякова показала рідкісне сімейне фото з дочками і мамою, а про чоловіка забула: “Не бачила майже рік”

Відома українська співачка Оля Полякова знову зірвалася на відпочинок в теплі краї, куди взяла з собою доньок і маму, а ось чоловіка залишила вдома.

Цього року Полякова вже встигла побувати на райських Мальдівах і в жаркому Єгипті, і це всього за перші 3 місяці. Зараз же зірка насолоджується відпусткою в Туреччині, де вона зняла розкішну триповерхову віллу при готелі. Економити на собі виконавиця вже точно не любить. Втім, може собі дозволити.

Оля Полякова
Оля Полякова

На цей раз Суперблондинка зібрала чисто жіночу компанію — обох дочок Машу і Алісу, а також маму Світлану, яка приголомшила підписників Полякової в Інстаграмі своїм моложавии виглядом.

Так, артистка опублікувала рідкісне сімейне фото зі своєю “бандою”, розповівши в підписі, що ніколи не їздила на курорти в компанії подруг, а можливість провести час з сім’єю часто з’являлася тільки на відпочинку через насичений робочий графік:

“Цей відпочинок теж з родиною, але замість чоловіка мама, яку я не бачила майже рік через локдаун. Яке щастя, що ми разом. Це так по-новому, по-дівчачому. Розмови про дівчаче, розваги дівчачі, все дівчаче. Я в якомусь кайфі від новизни і усвідомленні: “А шо, так можна було?”, — написала Оля.

Завершила Полякова це зворушливе послання зізнанням рідним в любові. Більшість коментаторів відзначили, що мама поп-діви Світлана в свої роки виглядає чудово, в серпні їй виповниться 63, а поруч вони виглядають як сестри або подруги, з чим важко сперечатися:

  • “Всі красиві, але ваша мама, Оля, це нереальна краса”;
  • “Від осинки не народяться апельсинки. Всі красуні!”;
  • “Найкраща генетика”;
  • “Три покоління, красуні”;
  • “Це точно мама? Не старша сестра?”, — захоплюються підписники.
Оля Полякова з мамою Світланою
Оля Полякова з мамою Світланою

Популярне

Схожі статті

Від колишньої краси не залишилося і сліду: як зараз виглядає співачка Тетяна Овсієнко, яка була зіркою 90-х

Тетяна Овсієнко була зіркою 90-х років, але останнім часом вона дуже рідко виходить у світ. А коли це стається, публіка не впізнає колишню солістку гурту "Міраж".

Лінивий курник із м’ясом, грибами та сиром: з таким пирогом і гаряче не треба! Оригінальна закуска на свято

Рецепт ароматного та ситного пирога, який нікого не залишить байдужим. Ця закуска стане чудовим варіантом як для святкового, так і для повсякденного столу.

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.