Джамала вразила результатом схуднення і показала ідеальну фігуру: “Всім би так виглядати після пологів”

Співачка Джамала вже кілька місяців бореться із зайвими кілограмами, які набрала після других пологів.

У січні цього року українська співачка Джамала повідомила своїм шанувальникам, що має намір позбавитися від зайвої ваги, яка з’явилася у неї після народження другої дитини. Артистка поставила собі за мету схуднути на 10 кілограмів. Уже 4 місяці Джамала активно займається спортом і правильно харчується. Навіть зараз, перебуваючи на відпочинку в Єгипті, співачка публікує фотографії з тренувань і показує, що їсть тільки дієтичну їжу.

Нещодавно співачка опублікувала ряд фотографій зі спортивного залу, де позує в шортах і короткому топі. На знімках можна добре розгледіти фігуру Джамали. Варто зазначити, що артистка дуже схудла і у неї практично ідеальна фігура.

Джамала показала фігуру після схуднення
Джамала показала фігуру після схуднення

“Зараз не можу сказати, що задоволена своїм тілом. У деяких місцях хочеться більше тонусу, позбутися целюліту, але в цілому хочу трошки похвалити себе “, – написала Джамала в підписі до фото.

Знаменитість додала, що планує відвідувати процедури по догляду, які допомагають в боротьбі з целюлітом і підтягують шкіру, так як вона зараз не в ідеальній формі.

Шанувальники артистки відразу ж взялися писати схвальні коментарі.

“Відмінна форма”, “Ви красуня”, “Ви в прекрасній формі! Я прям аплодую! Всім би так виглядати через 10 місяців після пологів! Браво! “,” Відмінний результат “,” Дуже схудли “, – пишуть коментатори.