Постарів завчасно: чоловік Тоні Матвієнко Арсен Мірзоян здивував сивим волоссям

Заслужений артист України Арсен Мірзоян - не тільки улюблений усіма артист, але і зразковий сім'янин. Вони з дружиною Тонею Матвієнко - дуже красива пара.

Правда, часто обоє перебувають на зйомках, тому їх спільних фото в соціальних мережах не так багато, як хотілося б. Нещодавно Антоніна Матвієнко поділилася теплим родинним знімком, де поруч вся сім’я – мама Ніна Матвієнко, сама Тоня, дочка Ніна (яку назвали на честь мами) і глава сімейства Арсен Мірзоян. Навіть сама Тоня в описі до фотографії уточнила, що вони вже давно не збиралися всі разом.

Однак на фото звернули увагу не стільки на усміхнені обличчя і гарний настрій, скільки на те, як сильно посивів Арсен Мірзоян. Публіці навіть з першого погляду здалося, що це такий перуку або штучний забарвлення, однак якщо придивитися, то можна розгледіти – сивина натуральна.

Відзначимо, відомий український співак Арсен Мірзоян має багатотисячну армію шанувальників. Тому Заслужений артист України досить часто радує їх новими хітами або відео роботами. Також Мірзоян досить часто з’являється в різноманітних телевізійних шоу.

Навіть, за великим рахунком, епоха його популярності починалася з шоу “Голос країни” на телеканалі 1 + 1. Тоді ж він познайомився і з Антоніною Матвієнко. Будучи одруженим, він не зміг встояти проти чар цієї чарівної білявої співачки з ангельським голоском і покликав її під вінець. Однак стверджує – колишню сім’ю не кинув. Допомагає їм, підтримує. І на стороні залишався вірним – в свою симпатію до іншої жінки чесно зізнався.

Схожі статті

Не рецепт, а золото! М’який і соковитий шашлик з димком у духовці: весь секрет у правильному маринаді

Шашлик – смачне, замариноване м'ясо запечене на мангалі. Та приготувати смачний шашлик можна не лише на природі. Як запекти шашлик у духовці – далі у матеріалі.

Улюблений дачний рецепт: готую один раз та дістаю з морозилки, коли треба. Така смакота, і завжди під рукою

Цей рецепт обов'язково припаде до вподоби тим, хто цінує свій час. Дізнайтесь, як покроково приготувати тефтелі, а потім заморозити так, щоб вони не втратили вигляд.

Ця намазка з оселедця чудово залітає під “100 грам” або як закуска на вечерю. Є один секрет – ділюсь

Паштет з оселедця – смачна і яскрава закуска, яку оцінять більшість господинь за оригінальний смак і швидкість приготування. Таку намазку можна сміливо подавати на святковий стіл.