Короткий топік і міні-спідниця: Маша Єфросиніна показала, в чому вдома зустрічає чоловіка

Маша Єфросиніна - не тільки блогер і телеведуча. В один момент вона вирішила, що хоче займатися бізнесом, і придумала класну ідею.

Однак бізнесом вона вирішила займатися не тільки для високого прибутку, але і для душі. Маша Єфросиніна запустила власну лінійку одягу для будинку. Суть була в наступному: всі дівчата звикли виходити на вулицю в чомусь новому, парадному, а ось для будинку можна залишити старі і розтягнуті футболки, які шкода викинути. Але Марія Єфросиніна переконана – це неправильно. Адже вдома кожна жінка знаходиться в компанії коханого чоловіка. І дуже важливо, щоб чоловік бачив свою жінку красивою, доглянутою, привабливою і жіночною.

Саме тому одяг бренду “Mashsh” (Меш) став таким популярним. Сьогодні бренду вже два роки, і телеведуча відзначає цю подію вдома. Другий раз вдома, адже в Україні карантин. Однак Марія не засмучується і бачить в цьому особливий знак.

“Другий рік поспіль @mashsh.wear святкує свою річницю будинку)) А, може, так йому і належить – адже #Mashsh про будинок, затишок і відчуття свободи навіть в улюблених стінах! Але, хоч хвацько відсвяткувати нам ще жодного разу не вдалося , місце маленьким сюрпризів для наших шанувальників є завжди: на протязі тижня, кожен вечір на сторінці @mashsh.wear я буду ділитися своїми правилами способу життя, досвідом і знахідками! Переходьте і читайте .. тоді ви обов’язково дізнаєтеся ще й про подарунки”,

– написала знаменита телеведуча.

На фото, яке вона опублікувала в Інстаграм, телезірка позувала в топі і коротких шортах (або спідниці, по фото не дуже зрозуміло) власного виробництва. Ймовірно, саме в такому вигляді вона зустрічає вдома свого чоловіка Тимура Хромаєва. Виглядає дуже стильно, привабливо і зручно, згодні?

Маша Єфросиніна показала, в чому ходить будинку
Маша Єфросиніна показала, в чому ходить будинку

Схожі статті

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.