Олена Кравець з “Квартал 95” піддалася трендам і вийшла на сцену в напівпрозорій сіточці: більше не скромниця

Одна з головних зірок гумористичної студії "Квартал 95" Олена Кравець пішла на поводу у трендів і приголомшила шанувальників зухвалим сценічним образом.

Олену Кравець знають і люблять безліч українців, а все завдяки її іскрометному почуттю гумора і простоті. На щастя, ми живемо в епоху соціальних мереж, тому спостерігати за улюбленими кумирами можна не тільки на сцені.

Героїня нашої сьогоднішньої статті, наприклад, підтримує зв’язок з багатотисячною армією шанувальників в Інстаграмі, на який підписані вже більше шестисот тисяч чоловік.

Олена Кравець
Олена Кравець

Гумористка регулярно радує їх новими публікаціями, а на цей раз вона вирішила поділитися спогадами з дитинства, коли їй було близько 7-8 років:

“Пам’ятаю, мама з татом дивилися по телевізору ввечері в суботу якийсь святковий концерт і там, в супроводі оркестру, прекрасно співала одна з дів того часу…”, — почала історію Кравець.

Олена Кравець з батьками
Олена Кравець з батьками

Тоді її мама Надія Федорівна мрійливо сказала, що немає для жінки більшого щастя, ніж стояти на сцені в розкішній сукні, красиво співати і знати, що у тебе є талант і унікальний голос.

“Талановитої співачки з мене не вийшло, але почасти трохи “мамина” мрія — виступити в супроводі оркестру, збулася зовсім недавно: в новому випуску “Вечірнього Кварталу”, — написала Олена і підтвердила слова мами про те, що це дійсно дивний стан.

Свою розповідь артистка підкріпила фотографіями в образі справжньої діви. Вона одягла вузьку бежеву сукню з тонкою сіточкою і елегантним декольте, її волосся укладене назад, на обличчі помітний акуратний макіяж, а довгі сережки надали Кравець ще більшої витонченості.

Коментатори не стали мовчати і обсипали Олену безліччю компліментів, назвавши її справжньою богинею краси. Втім, з цим важко посперечатися.

Популярне

Схожі статті

Хліб готую тільки вдома. Хрусткий і рум’яний, а так просто і швидко: додаю для аромату часничок і зеленушку

Щоб поставити на стіл смачний хліб, не потрібно йти в булочну. Хрусткий зовні та м'який усередині ароматний хліб можна приготувати в домашніх умовах. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

“Зрозуміло, хто справжня мама дітей”: розкрита сімейна таємниця Алли Пугачової і Максима Галкіна про двійнят

Алла Пугачова і Максим Галкін продовжують бути найобговорюванішою парою в російському шоу-бізнесі. З'явилася нова версія, пов'язана з рідством Примадонни та двійнят Лізи і Гаррі.

Спробувавши цю намазку, тесть розплакався від спогадів: закуска радянської молодості. Рецепт з секретом

У радянські часи шалено відчувався брак різноманіття продуктів. Та і в таких умовах хазяєчки якось викручувалися й годували родину смачно. Приміром, на святковому столі були такі бутерброди.