Молода дружина Павлика ще не народила першу дитину, а вже планує другу: “За дівчинкою підемо 100%”

Молода дружина Віктора Павлика Катерина вже в червні цього року вперше стане мамою.

Віктор Павлик та Катерина Репяхова одружилися в травні минулого року. Союз 26 річної дівчини та 55-річного музиканта обговорювали у всіх ЗМІ. Однак молодята не бояться осуду і регулярно публікують романтичні знімки в соціальних мережах. А в січні закохані поділилися радісною новиною – вони чекають дитину. Так, вже в червні цього року Віктор Франкович стане батьком в четвертий раз, для Репяховой це буде первісток. Відомо, що вони чекають хлопчика і планують назвати його Михайлом.

Вагітна Катерина Репяхова (Павлик)
Вагітна Катерина Репяхова (Павлик)

Як активний користувач соціальних мереж, дружина Віктора Павлика показує практично все, що відбувається з нею за день в своєму Інстаграм-блозі. Так, нещодавно Катерина опублікувала фото з дитячого магазину, де показала маленьке дитяче плаття.

Скріншот Інстаграм-сторіз Репяховой
Скріншот Інстаграм-сторіз Репяхової

“За дівчинкою підемо 100%”, – підписала фото Катерина.

Варто відзначити, що раніше в інтерв’ю Катерина і Віктор говорили, що планують мінімум двох дітей.

Нагадаємо, Катерина Репяхова і Віктор Павлик двічі були змушені перенести весілля. Хоч закохані і уклали шлюб офіційно, вони так і не влаштували саме торжество. Вперше вони відклали весілля через карантин, а вдруге весілля довелося відкласти через смерть молодшого сина Віктора Павлика Павла. Відомо, що Віктор і Катерина все ж планують влаштувати грандіозне свято і перенесли весілля на листопад 2021 року.

Історію знайомства і кохання Віктора Павлика та Катерини Репяхової дивіться у відео на ютуб-каналі “Одна хвилина “:

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.