Лілія Ребрик в стильній блузці вразила витонченою фігурою: “Справжня українська жінка “

Актриса і телеведуча Лілія Ребрик підкорила яскравим образом в студії програми "Ранок з Україною".

Лілія Ребрик радує шанувальників своєю присутністю в ранковій програмі на телеканалі “ТРК Україна”. Вона кожен раз радує своїх шанувальників неординарними, яскравими образами.

Цього разу Лілія Ребрик продемонструвала глядачам образ, який відмінно підкреслив її видатні форми. Красуня позувала в білих брюках-кльош, зеленій блузі з рукавами-ліхтариками і зелених туфлях-човниках. Образ доповнили зелені сережки-підвіски.

“Що, похолодання? Знову? Ні, не чула. Я притягую тепло яскравими кольорами “, – написала Лілія під фото.

Користувачі Мережі тут же почали коментувати фото і відзначили, що Лілія виглядає просто чудово.

“Чарівна”, “Красуня. Справжня українська жінка “,” Образ супер “,” Шикарна жінка “,” Спасибі за прекрасний образ “,” Стиляга “,” Ми вас любимо, справжня принцеса “, – пишуть коментатори.

Нагадаємо, Лілія Ребрик не тільки популярна актриса і телеведуча, але і любляча дружина і турботлива мати. Лілія щаслива в шлюбі з хореографом Андрієм Диким, з яким познайомилася завдяки проекту “Танці з зірками”. На той момент майбутнє подружжя обидва були невільні – він жив з цивільною дружиною, а вона теж була у відносинах. Недивлячись на це, у них закрутився роман і вже через рік закохані одружилися.

Лілія Ребрик та Андрій Дикий спочатку на Танцях із зірками, потім на власному весіллі

Подружжя виховує двох дочок – восьмирічну Діану і трирічну Поліну.