Надія Мейхер показала своє справжнє обличчя без макіяжу крупним планом: зморшок і не видно

Екс-віагрянка Надія Мейхер - улюблениця мільйонів. Вона прославилася виступаючи як в колективі, так і потім в сольному виконанні пісень.

Крім того, Мейхер – учасниця різних шоу не тільки вокального характеру. Наприклад, в 2020 році вона стала фіналісткою шоу “Танці з зірками “. Правда, перемогти їй так і не вдалося. Її обійшла інша колишня учасниця “Віа Гри ” Санта Дімопулос.

Надія Мейхер показала своє світле і підтягнуте обличчя крупним планом в Інстаграм

Жінка активно веде свій профіль у соціальній мережі Інстаграм, і практично кожен день ділиться новими фото. Сьогодні Мейхер опублікувала Селфі, зроблене в салоні власного автомобіля. Незважаючи на те, що одягнена співачка там у все чорне, виглядає фотографія дуже яскравою. Напевно, за рахунок світла.

Шанувальники розглянули, що навіть без косметики у Надії Мейхер дуже рівний тон обличчя і чиста шкіра. А ще – практично немає зморшок. Погодьтеся?

Відзначимо, Надія Мейхер (Грановська) – російсько-українська співачка, перша солістка популярної групи “ВІА Гра “. Надія – одна з небагатьох, хто йшов, але повертався. У колективі Віа Гра вона була тричі, в такі періоди: 2000-2002, 2002-2006, 2009-2011).

Потім вона продовжила свою кар’єру як телеведуча. Зокрема, з 2006 по 2008 рік Надія Грановська була ведучою програми “Неймовірні історії кохання” на українському телеканалі СТБ. З 2018 року Надія зайнялася музичним продюсуванням і стала зніматися в кіно.

У 2020 році Надія заявила про бажання повернутися на велику сцену. Знімалася в серіалах українського виробництва студії 1 + 1 Медіа.

Популярне

Схожі статті

Смачніше за пташине молоко! Ніжний і повітряний десерт без випічки на основі желе і вершків – рецепт

Легкий як хмаринка, ніжний і невагомий – саме таким виходить десерт за цим рецептом. Готується десерт дуже просто, без духовки, плити і зайвої метушні.

Прийшла з роботи й була приємно здивована: чоловік приготував вечерю з гречки в духовці. Все змішав і готово

Ця страва готується настільки просто, що з нею впорається будь-який чоловік. При цьому нагодувати гречкою з м'ясом удасться всю родину, а посуд, як не дивно, залишиться чистим.

Складно у це повірити: як зараз виглядає 61-річна Феріде з серіалу “Корольок – пташка співоча” (ФОТО)

Свого часу "Королек - пташка співоча" користувався величезною популярністю, глядачі не могли відірватися від екранів. Сьогодні ми розповімо, як змінилася актриса, яка зіграла головну героїню Феріде.