Алла Мазур показала свою колегу, з якою проводить час поза ефіром: виглядають як сестри-близнючки

Алла Мазур - телеведуча каналу 1 + 1, у якій в житті було чимало випробувань. Одне з них - це онкологія, яку зірка здолала в 2020 році.

Після одужання зірка новин на найбільш рейтинговому українському каналі кардинально змінила імідж. Своє звичне каре вона зробила ще коротше – підстриглася, як кажуть, “під хлопчика “. Однак, як кажуть колеги, друзі та шанувальники, новий образ дуже йде телеведучої.

Тим більше, Алла Мазур з її колегою Валентиною Добротою дуже схожі. Тільки колір волосся різний. Втім, можете поглянути на їх фото самі – виглядають як дві сестри-близнючки.

“Часу на неробочі зйомки, як правило, мало. Але кожен раз, зустрічаючи в ньюз-румі нашу неперевершену Валю Доброту я думала: чому ми досі не зробили фото в стилі ” Розочка і Біляночка “?))) Пам’ятайте цю класику братів Грімм? і ось нарешті! Ми, звичайно, панянки серйозні) і в ньюз-румі працюємо в масках. Але для фото – зробили виняток) Ще недавно з такою ультракороткою стрижкою майстер розслідувань Доброта була в ТСН одна. Ну, а тепер – у нас з нею досить стильна команда: причому в кольорах на будь-який смак. Хіба ні? “, – написала телеведуча Алла Мазур, і поділилася зворушливими фотографіями.

Телеведуча Алла Мазур та журналіст Валентина Доброта
Телеведуча Алла Мазур та журналіст Валентина Доброта

Відзначимо, Валентина Доброта – відома журналістка телеканалу 1 + 1. Багато років вона є автором центральних і гучних розслідувань, чуттєвих і шокуючих матеріалів. Вона також працює в кадрі, записуючи різні сюжети, тому ви точно могли бачити її по телеканалу 1 + 1.