Не всі були красунями: як до популярності виглядали Тіна Кароль, Ані Лорак, Віра Брежнєва та інші зірки?

Якщо включити будь-який телеканал, ви напевно побачите відомих знаменитостей у всій красі - макіяж, брендові вбрання, укладання і зйомка, з робочою боку.

Однак чи замислювалися ви коли-небудь над тим, що ці красиві зірки колись починали свій шлях без всього цього лиску і пафосу. Ми пропонуємо вам дізнатися про те, якими були нинішні зірки естради за часів старту своєї кар’єри. Змушені попередити – преображення деяких артистів ви відверто здивуєтеся. Адже вони перетворилися, як в казці, з бридкого каченяти в прекрасного лебедя.

Леся Никитюк

Зірка Нового каналу, яка отримала широку славу і визнання завдяки тому, що була провідною тревел-шоу “Орел і решка “. Проста дівчина з Хмельницького має досить незвичайну особливість – це зростання – метр вісімдесят. Ще й на каблуках ходить.

Ані Лорак

Відома співачка і одна з найкрасивіших жінок українського і російського шоу-бізнесу. Володарка прекрасного голосу в 4 з половиною октави.

Особливістю співачки є родимка на щоці трохи нижче губи, яка робить її вираз обличчя унікальним, і надає деякого шарму. Але у шанувальників закрався сумнів – а чи справжня родимка? Щоб в цьому переконається, досить поглянути на дитячі фото Кароліни Куєк. В одному з інтерв’ю Лорак поділилася, що у її бабусі теж була схожа родимка, тільки на щоці. Варто відзначити, що з дитинства Лорак соромилася своєї зовнішності. Вона думала, що негарна, і тим більше родимка на обличчі її лякала. Однак з часом співачка прийняла свою привабливу зовнішність і стала вміло використовувати її в своїх виступах. Навіть обурювалася, коли на фотографіях її родимки зафарбовують.

Ані Лорак на сцені
Ані Лорак на сцені

Світлана Лобода

Світлана Лобода
Світлана Лобода

Ще одна епатажна артистка. Вона українка, але ось уже кілька років живе і працює в Росії. Навколо зовнішності Лободи завжди ходило багато чуток і пересудів.

Найбільше обговорень піддавали її пухкі губи і ніс з горбинкою.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.