Не всі були красунями: як до популярності виглядали Тіна Кароль, Ані Лорак, Віра Брежнєва та інші зірки?

Якщо включити будь-який телеканал, ви напевно побачите відомих знаменитостей у всій красі - макіяж, брендові вбрання, укладання і зйомка, з робочою боку.

Однак чи замислювалися ви коли-небудь над тим, що ці красиві зірки колись починали свій шлях без всього цього лиску і пафосу. Ми пропонуємо вам дізнатися про те, якими були нинішні зірки естради за часів старту своєї кар’єри. Змушені попередити – преображення деяких артистів ви відверто здивуєтеся. Адже вони перетворилися, як в казці, з бридкого каченяти в прекрасного лебедя.

Леся Никитюк

Зірка Нового каналу, яка отримала широку славу і визнання завдяки тому, що була провідною тревел-шоу “Орел і решка “. Проста дівчина з Хмельницького має досить незвичайну особливість – це зростання – метр вісімдесят. Ще й на каблуках ходить.

Ані Лорак

Відома співачка і одна з найкрасивіших жінок українського і російського шоу-бізнесу. Володарка прекрасного голосу в 4 з половиною октави.

Особливістю співачки є родимка на щоці трохи нижче губи, яка робить її вираз обличчя унікальним, і надає деякого шарму. Але у шанувальників закрався сумнів – а чи справжня родимка? Щоб в цьому переконається, досить поглянути на дитячі фото Кароліни Куєк. В одному з інтерв’ю Лорак поділилася, що у її бабусі теж була схожа родимка, тільки на щоці. Варто відзначити, що з дитинства Лорак соромилася своєї зовнішності. Вона думала, що негарна, і тим більше родимка на обличчі її лякала. Однак з часом співачка прийняла свою привабливу зовнішність і стала вміло використовувати її в своїх виступах. Навіть обурювалася, коли на фотографіях її родимки зафарбовують.

Ані Лорак на сцені

Світлана Лобода

Світлана Лобода

Ще одна епатажна артистка. Вона українка, але ось уже кілька років живе і працює в Росії. Навколо зовнішності Лободи завжди ходило багато чуток і пересудів.

Найбільше обговорень піддавали її пухкі губи і ніс з горбинкою.