Юрій Горбунов відмовився від автомобіля за мільйон гривень заради здоров’я: пересів на велосипеди

Фоловерів Юрія Горбунова в Інстаграм абсолютно точно знають, що він їздить по українській столиці на новенькому позашляховику Land Rover за майже мільйон гривень.

Автомобіль Юрія Горбунов

Юрій Горбунов похвалився своїм автомобілем Land Rover
Юрій Горбунов похвалився своїм автомобілем Land Rover

Однак зараз прийшло потепління, отже, є можливість пересісти на більш екологічний транспорт, який до того ж допоможе тримати своє тіло у формі. У Інстаграме в розділі “Історії ” Горбунов показав велосипеди, на яких вони з дружиною Катериною Осадчою кататимуться найближчим часом.

Їх точну вартість визначити важко, проте, судячи з фото – вони від якісного виробника і в повній комплектації.

Знімок Юрій Горбунов підписав коротко: “До сезону готові! “. Телеведучий опублікував фотографії двох велосипедів. На жаль, дружини Катерини Осадчої на фотографії видно не було.

Телеведучий Юрій Горбунов показав свого залізного коня
Телеведучий Юрій Горбунов показав свого залізного коня

Нагадаємо, нещодавно публіка почала обговорювати, що Катерина Осадча може бути втретє вагітна. Інакше не можна пояснити той факт, що вона вже кілька тижнів зовсім не показує фото, де видно її талія. Вона ходить в просторих сарафанах, то прикриває живіт укороченим пальто.

У коментарях під всю обговорюють, і сподіваються, що у Катерини Осадчої і Юрія Горбунова народиться дівчинка, проте поки зіркова подружня пара зберігає непохитне мовчання з приводу можливого поповнення свого сімейства.

Приховували стосунки 5 років: історія любові телеведучих Катерини Осадчої і Юрія Горбунова

Схожі статті

Рецепт привезла з Італії. Простий і ситний перекус на кожен день: сирні равіолі, по-нашому – вареники

Щоб смачно і ситно перекусити, не обов'язково розвозити велике готування. Сьогодні ми підготували рецепт вишуканої, але й дуже простої страви, яка запам'ятається і сподобається вам із першої спроби.

Нічого не смажу і не варю: ситна запіканка з картоплі та м’ясного фаршу для всієї сім’ї. Беру будь-яке м’ясо

Пропонуємо рецепт запіканки для ситного обіду чи вечері з доступних продуктів. Порадуйте рідних новою стравою з відмінним поєднанням картоплі та м'яса!

Якщо у вас є 2 яблука і 1 яйце, приготуйте цей смачнющий десерт. Рецепт дуже ніжних домашніх рогаликів

Рецепт цих рогаликів з начинкою до банального простий, але ж якими смачними вони виходять! Ніжне пісочне тісто та соковита яблучна начинка – справжня смакота.