Невістка Оксани Марченко кардинально змінила імідж після пологів: обрізала довге волосся в каре без чубчика

Катерина Марченко, невістка української телеведучої Оксани Марченко, здивувала мережу різкою зміною іміджу незабаром після пологів.

Нещодавно зірка “Х-Фактора” Оксана Марченко вперше стала бабусею — у її сина Богдана і невістки Катерини народився хлопчик. Молоді батьки назвали малюка на честь дідуся Віктора Медведчука, незважаючи на те, що політик доводиться Богдану нерідним батьком, а вітчимом.

Після гучного і пишного весілля, яке прогриміло на всю країну, молодята перестали з’являтися в медіаполі. Як виявилося, пов’язано це було з вагітністю героїні статті. Вона ретельно приховувалася від публікі протягом усіх дев’яти місяців. Нарешті своєю радістю Богдан і Катерина поділилися в день народження первістка 26 березня.

Оксана Марченко стала бабусею
Оксана Марченко стала бабусею

З огляду на те, що одружилися вони в жовтні 2020-го, нескладна математика підказує, що на той момент наречена вже перебувала в положенні. До весілля пара була разом не перший рік.

Невістка Оксани Марченко активно веде свій блог в Інстаграмі, проте навіть там вона до останнього публікувала тільки архівні фото, на яких вагітного живота ще не було. Тепер же молода матуся ділиться ніжними кадрами, зробленими під час очікування дитини, і не тільки.

Катерина і Богдан Марченко
Катерина і Богдан Марченко

На цей раз Катерина виставила знімок з оновленою зачіскою. Своє розкішне довге волосся дівчина обрізала до подовженого каре. Перед камерою вона позує вже після стрижки, тримаючи на руках чарівну собачку на прізвисько Еммі:

“Час змін”, — підписала фото Марченко.

Скриншот из Инстаграма Екатерины Марченко
Скріншот з Інстаграма Катерини Марченко

Як не дивно, але коментатори прийшли до єдиної думки і обсипали героїню статті безліччю компліментів, зазначивши, що їй пасує все.

Схожі статті

Рецепт мама принесла з гостей: беру найдешевший фарш, але ж ой як смачно виходить. Про котлети чути не хочу

Що можна приготувати з фаршу? Звичайні котлети вже набридли, а сильно заморочуватися не хочеться. Сьогодні ми підготували рецепт, який чудово підходить для таких моментів.

Для млинців та оладок готую чудове тісто “Все по 1”: рецепт навіть записувати не треба – легко запам’ятати

Млинці та оладки – ідеальний сніданок на всі випадки життя. З цим універсальним тістом ви зможете готувати як тонкі, так і товсті млинці і навіть пишні оладки.

З цим тістом тонкі млинці виходять смачні та ніколи не порвуться: всі, хто пробував тепер випрошують рецепт

Приготувати тонкі та ароматні млинці інколи може здаватися завданням із зірочкою. Проте завдяки правильному підбору інгредієнтів та техніці, смаження млинців можна перетворити у приємну справу.