Колишня співачка “Віа Гри” Надія Мейхер показала ідеальне обличчя крупним планом (Фото)

39-річна Надія Мейхер - співачка з величезним минулим. Однак в один момент вона пішла зі сцени, щоб присвятити себе вихованню дітей і сім'ї.

Природно, навіть самої іменитої і пізнаваною зірці після тривалої перерви складно знову повернутися на велику сцену, але вона старається.

Так, Надя бере участь в різних проектах і серіалах телеканалу 1 + 1, а також дає власні концерти по містах України. Звичайно, в міру карантинних обмежень це не завжди можливо. Тому найбільше публіка дізнається новин саме з профілю співачки в Інстаграм.

Там вона, до речі, опублікувала своє фото крупним планом, де показала обличчя без макіяжу. Шанувальники в один голос відзначили, що для 39 років співачка виглядає дуже добре, у неї рівний тон особи, і практично не видно зморшки.

“Після зйомок в багатосерійному фільмі ” Ніщо не трапляється двічі “моєї геніальної @ksanabayrak, зігравши драматичну роль героїні з трагічною долею, мене стали запрошувати грати в комедійних фільмах і серіалах. Ось такі цікаві повороти “, – висловилася Надія.

“Взагалі кіношний знімальний процес, це довга історія … Ось наприклад, зараз знімаюся в комедії, повнометражний фільм, а вийде він на екрани тільки на початку Наступного року … Але оскільки в останні 5 років я знімаюся з регулярною періодичністю, з такою ж регулярністю можна мене бачити на екранах телебачення, кінотеатрів тощо “, – резюмувала екс-учасниця гурту ВІА Гра Надія Мейхер.

У коментарях прихильники захоплювалися її таланту. Зокрема, співачка Катерина Бужинська написала: “Талант! “.

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".