Юна Марія Полякова похвалилася розкішним тілом в купальнику: мамині гени (Фото)

Малолітня донька співачки Олі Полякової Маша Полякова - справжня мамина спадкоємиця. І пародіює вона свою маму не тільки голосом, а й позами.

Зокрема, Полякова-молодша зараз відпочиває на Мальдівах разом зі своєю зірковою матір’ю. Оля Полякова не забороняє неповнолітньої дочки хвалитися тілом в роздільному купальнику, тому вона майже кожен день дражнить фанатів.

Маша Полякова в чорному купальнику розляглася в гамаку над водою і показала свої безмежно довгі ноги

Фанати розділилися на два табори – одні писали, що у Маші для її віку хороша фігурка, а інші кажуть, що нічого відмінного там не побачили. Втім, кожен може зробити висновки сам.

Також відзначимо, що на сторінці в Instagram виконавиця Оля Полякова недавно розмістила серію знімків, зроблених під час відпочинку в Туреччині. На фотографіях зображені дочки зірки – 16-річна Марія і 9-річна Аліса. Сестрички позують зоряної мами в купальниках на тлі моря. Дівчата обіймаються і посміхаються.

Ось що численні коментатори пишуть під фотографіями:

  • Красуні! Особливо молодша!
  • Аліса – неймовірної краси!
  • Оля, дочки – красуні.
  • Ви просто вогонь!
  • Молодша на п’яти наступає. красуні дівчинки

Нагадаємо, що це вже четверта поїздка Олі Полякової з сімейством на відпочинок за цей рік. Однак зараз вона вперше вирушила суто жіночим складом – з дочками і мамою. Чоловік Вадим залишився вдома. Відомо, що Полякова знімає для відпочинку віллу, яка за добу коштує понад шістдесят тисяч гривень. Хоча сама Оля витрати не коментує, і, судячи з усього, відчуває себе комфортно.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.