Юрій Горбунов вивів вагітну дружину в парк прогулятися: одяглися тепло, тому що зима повернулася

Юрій Горбунов та Катерина Осадча увечері 25 квітня були провідними важливого заходу - фіналу проекту "Голос країни". Тому зйомки були допізна.

А корпоратив тривав до самого ранку. Ось в понеділок, коли сімейство вже виспався, вони вирішили прогулятися і подихати свіжим повітрям. Однак з погодою не пощастило – в останній понеділок квітня в українській столиці було дуже холодно.

В принципі, це добре видно по нарядам телеведучих – Юрій одягнений в бейсболку, худі і жилет (або курточку), а Осадча наділу пуховик і теплу шапку.

Юрій Горбунов вивів вагітну дружину Катерину Осадчу на прогулянку після важкої знімальному ночі – фото

“Після напружених вихідних – заслужений відпочинок в понеділок “, – написав Юрій Горбунов в коментарі до фотографії.

Нагадаємо, що Юрій Горбунов виклав фотографію з фіналу “Голосу країни “, ніж підтвердив чутки про те, що вони чекають поповнення в родині. Раніше Катя одягала вільні наряди, однак через відсутність коментарів сказати про те чи вагітна вона – було практично неможливо.

Але тепер Юрій розставив всі крапки над і – виклав фото, де Катерина Осадча видно в чорній сукні збоку. Там добре простежується її ще дуже маленький, але вже досить кругленький вагітний животик.

Найбільше прихильників в її вагітності напружило саме те, що і коли вона була в очікуванні свого сина Вані, носила об’ємну одяг і не коментувала очікування поповнення.

Хоч відома пара і не розповідає подробиць, фанати вже щосили вітають своїх кумирів з народженням другої спільну дитину.

Схожі статті

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.