Олег Винник в елегантному костюмі подякував фанатам за підтримку на “Голосі країни”: далі буде

Як відомо, одинадцятий сезон шоу "Голос країни" був для Олега Винника дебютом. Навіть незважаючи на те, що перемогою він поступився, засмутитися навіть не встиг.

Улюбленець публіки вперше зміг сісти в суддівське крісло і взяти участь в історичному процесі – народження нової української зірки.

Нехай перемогти йому і не вдалося, проте Винник налаштований рішуче – він подякував фанатам за підтримку, і заінтригував – невже його варто чекати в наступних сезонах?

Цікаво, що співачка Надя Дорофєєва також в одинадцятому сезоні дебютувала як тренер, однак її новий погляд не завадив їй буквально вирвати перемогу у досвідченої поп діви Тіни Кароль.

Що таке “Голос країни”? Унікальний і багаторічний проект

Варто відзначити, що шоу “Голос країни ” – українське вокальне телевізійне шоу телеканалу “1 + 1 “, адаптація оригінального формату The Voice of Holland.

Шоу орієнтоване на пошук професійних і непрофесійних голосів. Його відмінності від звичних вокальних телевізійних шоу: високі вимоги до рівня вокалу. Переможець “Голосу країни ” отримує квартиру в Києві.

Варто зазначити, що про себе проект заявив ще з часів першого сезону, де брали участь Арсен Мірзоян, Тоня Матвієнко, Іван Ганзера, Міла Нітіч та інші.

Олег Винник для нової публікації вибрав фотографії з бекстейджа Голосу країни: пристрасно позував в чорному костюмі

Нагадаємо, що в неділю, 25 квітня, на телеканалі “1 + 1 ” показали 14 випуск вокального талант-шоу “Голос країни-11 “. Глядачів чекало безліч сюрпризів, один з них – виступ Олега Винника з переможницею “Голос країни. Діти ” Еліною Іващенко.

Популярне

Схожі статті

Українсько-турецька красуня: при вигляді дочки Ані Лорак і Мурата Налчаджиоглу у всіх відняло дар мови

Єдина донька співачки Ані Лорак Софія росте такою ж талановитою та харизматичною, як її мама. В ранньому дитинств дівчинка була копією свого батька, та зараз Соня все більше стає схожою на Ані Лорак.

Такий смачний оселедець можна їсти навіть без хліба: кладу рибку в цей пряний маринад і забуваю на 3 дні

Оселедець за цим рецептом виходить дуже смачним, пряним і малосольним. Засоліть рибку вдома один раз і ви більше не будете купувати солону рибу в магазині.

Історія кохання була красивою і тривалою, але йому набридло: як Дан Балан відрікся від ефектної Тіни Кароль

Відому українську співачку свого часу підозрювали у романі з колегою Даном Баланом. Чи дійсно вони були разом, дізнатись важко. Втім, чоловік відрікся від артистки.