Співачка Валерія вперше показала свою 83-річну маму в день її народження, яка вже рік живе в “ув’язненні”

Відома російська співачка Валерія похвалилася перед шанувальниками своєю мамою і зворушливо привітала її з 83-річчям.

Алла, а саме так по-справжньому звуть Валерію, народилася в родині викладачів музики Юрія Івановича та Галини Миколаївни Перфілових. Це батьки прищепили доньці любов до мистецтва, хоча вона все ж пішла трохи іншим шляхом. Незважаючи на те що в дитинстві майбутня артистка показувала хороші успіхи в грі на фортепіано, професійною піаністкою вона ставати не хотіла і пішла в естрадний спів.

Валерія в дитинстві з батьками
Валерія в дитинстві з батьками

Валерія стала головним предметом гордості для своїх матері та батька, проте радіти її новим висотам може тільки Галина Миколаївна, адже Юрія Івановича вже немає в живих.

Співачка береже маму і завжди дуже тепло про неї відгукується, а на цей раз вона публічно привітала її з 83-м днем народження.

Валерія з чоловіком Йосипом Пригожиним і мамою Галиною Миколаївною
Валерія з чоловіком Йосипом Пригожиним і мамою Галиною Миколаївною

Так, в Інстаграмі Валерії з’явився зворушливий пост з новим фото іменинниці, на якому вона позує в ніжно-жовтому піджаку поверх білої блузи, з яскравим макіяжем і масивними прикрасами. Ось як знаменитість підписала публікацію:

“Сьогодні відзначаємо день народження моєї матусі. З якою ж мужністю вона переносить своє ув’язнення, так рідко контактує в цьому році з зовнішнім світом, тому ми наважилися все-таки відсвяткувати цю дату, звичайно, дотримуючись усіх запобіжних заходів. Мамулечка, будь ласка, будь здорова, а у всьому іншому — будь-який каприз, ти ж знаєш. Дуже тебе люблю”.

Галина Миколаївна без перебільшення виглядає прекрасно, особливо з урахуванням її поважного віку. З цим згодні і численні коментатори:

  • “Яка красива, елегантна жінка!”;
  • “Виглядає чудово!”
  • “Доглянута, стильна, молода жінка! Валерія дуже схожа на маму!”, — пишуть шанувальники.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.