Вагітна дружина Віктора Павліка показала, як співак виглядав в дитинстві: таким же буде їхній син Міша (ФОТО)

Вагітна дружина українського співака Віктора Павліка щосили готується до материнства і не перестає ділитися з шанувальниками подробицями сімейного життя.

Офіційно свої відносини Віктор Павлік та Катерина Репяхова зареєстрували в травні 2020 року. Якщо до цього вони не виставляли почуття напоказ, то після одруження регулярно виходять у світ разом.

Вже на початку 2021-го пара повідомила радісну новину про майбутнє поповнення в родині. У червні у них народиться хлопчик, якого батьки планують назвати Мішею. Віктор Франкович стане батьком в четвертий раз, а ось Репяхова вперше відчує себе матір’ю. На перших порах материнства їй допомагатиме її мама Лариса. Павлік навіть зняв тещі квартиру неподалік від своєї.

Віктор Павлик зі своєю молодою дружиною Катериною і тещею Ларисою
Віктор Павлік зі своєю молодою дружиною Катериною і тещею Ларисою

Зараз Катерина на сьомому місяці вагітності і як активний користувач соціальних мереж вона регулярно показує у себе в Інстаграмі практично все, що з нею відбувається.

Останнім часом дружина співака почала скаржитися на погане самопочуття, зокрема на печію. Підписниці припустили, що вона може бути пов’язана з ростом волосся у плода.

Вагітна Катерина Репяхова (Павлик)
Вагітна Катерина Репяхова

У відповідь на це героїня нашої сьогоднішньої статті опублікувала в сторіз архівне фото Віктора Павліка з дитинства, на якому йому не більше 10 років:

“А може і правда у мене печія, тому що росте волосся у Мишка, як у його тата”, — підписала пост Репяхова.

Віктор Павлик в дитинстві
Віктор Павлік в дитинстві

До речі, ім’я для майбутньої дитини Катерина вибрала давним-давно, ще коли сама була дівчинкою. Віктор же не став сперечатися з дружиною і погодився на Михайла. Більше подробиць про відносини Репяхової та Павліка дивіться в наступному відео:

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.