Спекотна Олена Шоптенко оголила спину заради гарячого танцю: справжня красуня (Відео)

Хореограф Олена Шоптенко дуже любить танцювати. Танець - це її стихія, від якої вона отримує справжню насолоду, мотивацію й енергію.

Тому в її Інстаграм-профілі часто можна побачити ролики, на яких співачка витанцьовує. Зараз, на жаль, це можна робити тільки вдома, так як в Києві все ще карантин. Тому у неї чимало домашніх кліпів, на яких вона приміряє концертні вбрання і танцює на кухні.

Особливим приводом став День Танцю, який хореограф Олена Шоптенко буквально не могла пропустити повз себе

“Танцюйте для себе і для інших, танцюйте з улюбленими і в задоволення. Танцюйте в залі, в пробках і на кухні. Танцюйте так, як ніби ніхто не бачить, танцюйте тілом і душею! У будь-незрозумілій ситуації – просто танцюйте! Адже танець – це рух, а рух – життя. З Всесвітнім днем танцю, друзі! “, – написала Олена Шоптенко в описі до свого запального відео.

Цікаво, що на відео вона позує на камеру спиною. Видно, що Олена Шоптенко вбралася в сукню для танго – чорний верх і червона пишна спідниця. Спина у Олени відкрита, що додає їй шарму і жіночності. Також варто відзначити, що вона елегантно розпустила волосся, і виконує танцювальні рухи.

В описі Олені Шоптенко написали, що вона неймовірна красуня, і круто рухається.

Відзначимо, Олена (Олена) Вікторівна Шоптенко – дворазова чемпіонка світу 2006 року з бальних танців серед молоді до 21 року, чемпіонка України 2007 року в десяти танцях серед молоді до 21 року. Переможниця українського проекту “Танці з зірками “.

Схожі статті

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.