З пампушки в худишку: Джамала в облягаючому костюмі вразила результатом схуднення

Ще пару місяців тому Джамала страждала зайвою вагою, а зараз співачка може похвалитися ідеальним тілом.

У липні минулого року Джамала стала мамою вдруге. Звичайно, вагітність і пологи – великий стрес для організму. Не дивно, що після народження малюка артистка сильно поправилася.

Джамала раздобрел після других пологів
Джамала поправилась після других пологів

Однак уже на початку 2021 року артистка заявила, що має намір боротися із зайвою вагою і її мета – скинути 10 кілограмів. Уже 4 місяці Джамала активно займається спортом і правильно харчується. Варто зазначити, що її результати гідні захоплення.

Так, нещодавно співачка опублікувала свіже фото в своєму Інстаграм-блозі. Джамала позувала в білому костюмі з відкритим декольте і брюками-кльош. Наряд підкреслив фігуру співачки, яка вже близька до ідеалу.

Джамала похвалилася фігурою
Джамала похвалилася фігурою
Джамала похвалилася фігурою
Джамала похвалилася фігурою

Користувачі Мережі відзначили, що артистка виглядає просто чудово.

“Відмінна форма”, “Ви красуня”, “Ви в прекрасній формі! Я прям аплодую! Всім би так виглядати через 10 місяців після пологів! Браво! “,” Відмінний результат “,” Дуже схудли “, – пишуть коментатори.

Нагадаємо, напередодні Джамала опублікувала ряд фотографій зі спортивного залу, де позує в шортах і короткому топі. На знімках можна добре розгледіти фігуру артистки.

Джамала показала фігуру після схуднення
Джамала показала фігуру після схуднення

Джамала зізнається, що не любить займатися спортом, але змушена це робити заради красивої фігури. За словами знаменитості, крім спорту і правильного харчування прийти в форму їй допомагають антицелюлітні масажі та інші косметичні процедури.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.