Дружина Горбунова Катя Осадча зачарувала шанувальників сяючим виглядом: вагітність їй до лиця

Незмінна ведуча програми "Світське життя" Катя Осадча оприлюднила нове фото, на якому вміло сховала кругленький животик.

Чутки про цікаве положення відомої телеведучої Катерини Осадчої ходять вже кілька місяців. Шанувальники помітили, що ведуча стала надягати тільки вільні і об’ємні речі, які приховують фігуру. А на останніх знімках і зовсім можна розглянути округлий живіт. Шанувальники впевнені – Катя Осадча та Юрій Горбунов чекають поповнення.

Катерина Осадча приховала вагітний живіт під пальто
Катерина Осадча приховала вагітний живіт під пальто

Однак поки сама Катерина Осадча та її чоловік Юрій Горбунов ніяк не коментують можливе поповнення в їх сім’ї. А Катерина продовжує приховувати живіт за об’ємними речами.

Нещодавно Осадча опублікувала свіже фото в своєму Інстаграм-блозі, яке було зроблено в Туреччині близько тижня тому. Красуня позувала на березі моря в білих шортах і топі в тон. У доповненні образу яскраво-помаранчева сорочка і капелюшок.

“На морі однозначно працювати веселіше”, – підписала фото Осадча.

Користувачі Мережі тут же відреагували на новий знімок Катерини і відзначили, що вона відмінно виглядає.

“Катя ви дуже красива і позитивна, не всі героїні ваших випусків випромінюють добро, як ви”, “Катя, ви як завжди прекрасна”, “Дуже красиво”, – пишуть коментатори.

Нагадаємо, Катерина Осадча свою попередню вагітність теж приховувала до останнього, як і відносини з Юрієм Горбуновим, за якого вийшла заміж після народження сина. Більше про любов Юрія Горбунова і Каті Осадчої дивіться на Ютуб-каналі “Одна хвилина”:

Схожі статті

Дітки не просто підросли, а вже й постаріли: як змінилися актори, що зіграли дітей у “Величному столітті”

Відомий турецький серіал "Величне століття" зробив зірками кінематографу багатьох юних акторів, які давно виросли і їх вже не впізнати. Подивіться, як вони змінилися.

Мій ходовий рецепт із кабачків: подаю до столу і на свято, і на звичайну вечерю, а всі радіють та просять ще

Приготувати смачні кабачкові деруни можна просто й дуже швидко. Розповідаємо про найкращий рецепт апетитного частування, яке точно варто подати до столу.

Старший син Сергія Реброва від першого шлюбу опікується меншими: як виглядають нащадки футбольного тренера

49-річний Сергій Ребров, який нині тренує збірну України з футболу, має дорослого старшого сина від першого шлюбу та двох молодших, яких йому подарувала друга дружина Анна.