Кіркоров вперше відверто розповів, хто для нього Ані Лорак: “Люблю тебе, сестричка!”

Як відомо, 30 квітня 2021 Філіп Кіркоров відзначає свій день народження. У короля російської поп-естради і повелителя епатажу дуже багато друзів на сцені.

Отже, і поздоровлень від колег було дуже багато.

Як відомо, не останню роль в житті поп-короля грає співачка Ані Лорак. Вони з Філіпом за останні роки дуже зблизилися. Публіка говорила і про їхній роман, і про те, що Ані нібито виносила і народила дитину Кіркорову як сурогатної матері. Однак зірки над цими чутками тільки сміються, зовсім не коментуючи їх.

Єдине, в чому вони запевняють – Ані і Філіп близькі друзі, і надійні соратники.

У цьому можна переконатися і за допомогою соціальних мереж. Там видно, що на всіх сімейних святах Ані присутній Філіп, а на всіх вечірках Кіркорова обов’язково красується Лорак.

На честь Дня народження улюбленого виконавця Лорак опублікувала зворушливий пост з ніжними словами

Ані виклала фото, де вона сидить за столом на якомусь заході, а сивий, але усміхнений і яскраво одягнений Філіп Бедросович ніжно її обняв.

Філіп Кіркоров відповів на це привітання в коментарях досить незвичайними словами. Артист написав: “Спасибі, дорога моя і кохана сестричка “.

Ані Лорак і Філіп Кіркоров: нові подробиці їхніх стосунків
Ані Лорак і Філіп Кіркоров: нові подробиці їхніх стосунків

Фанати остаточно заплуталися – так ким Лорак доводиться Кіркорову? Коханкою, матір’ю дітей або сестрою?
Передбачається, що він висловився так спеціально, щоб породити чутки і обговорення. А, може бути, вони просто так сильно зблизилися, що Філіп вважає Кароліну своєю сестрою.

Схожі статті

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.