До “татової доньки” Лізи Арзамасової: як виглядає перша дружина і син Іллі Авербуха

Ілля Авербух зараз готується стати татом вдруге. Його молода дружина Ліза Арзамасова вагітна первістком.

Відомий на весь світ фігурист 47-річний Ілля Авербух влітку 2020 року зізнався, що у відносинах з 25-річною актрисою Лізою Арзамасова. Довгий час відносини Лізи і Іллі сприймали як піар, адже між закоханими суттєва різниця у віці – Ілля старше Лізи на цілих 22 роки. Однак уже в грудні 2020 року ці фірми офіційно оформили шлюб. А недавно Ліза Арзамасова зізналася, що вагітна і показала значний животик.

Ліза Арзамасова і Ілля Авербух: фото з весілля
Ліза Арзамасова і Ілля Авербух: фото з весілля

Ілля Авербух був раніше одружений і має 16-річного сина

З першою дружиною, партнеркою по фігурному катанню, Іриною Лобачовою Авербух розлучився більше 10 років тому, проте до цих пір пара бере участь в житті один одного, правда, багато в чому завдяки загальному синові Мартіну.

Ілля Авербух з дружиною Іриною Лобачова і сином Мартіном
Ілля Авербух з дружиною Іриною Лобачова і сином Мартіном

Ірина стала першим коханням Іллі. Вони познайомилися, коли обом було по 16 років. Вони були партнерами по фігурному катанню і їх юнацька симпатія незабаром переросла в шлюб. У 1995 році вони одружилися. В цьому ж році зі своїми тренерами пара Авербух-Лобачова переїжджає в Америку, і продовжує наполегливо тренуватися. У 2004 у Авербуха з’явився спадкоємець, син Мартін.

Авербух і Лобачова: партнери на льоду і в житті
Авербух і Лобачова: партнери на льоду і в житті

Після народження первістка пара переїхала назад на батьківщину. Там Авербух заснував льодове шоу і повністю пішов у бізнес. Тоді їх шлюб і тріснув по швах. Ірина Лобачевська дізналася, що її чоловік їй зраджує. Розлучення не змусило себе довго чекати – екс-подружжю вдалося максимально мирно врегулювати всі фінансові питання – Ілля забрав машину, а квартиру залишив Ірині. 15-річний період співпраці і сімейного життя підійшов до кінця.

Ілля Авербух з сином Мартіном: хлопчикові 16 років
Ілля Авербух з сином Мартіном: хлопчикові 16 років

Перший час їх син Мартін жив з мамою, але незабаром переїхав до Іллі. Подейкують, це пов’язано з тим, що Ірина Лобачева після розлучення пристрастилася до алкоголю.

Схожі статті

Дізналася рецепт від бабусі. Тепер завжди готую тільки так: рецепт мініатюрних пиріжків із сосисками

Коли залишається небагато тіста, а ще хочеться пиріжків і з цибулею, і з картоплею, та й із сосисками теж, згадайте цей рецепт. Мініатюрні пиріжки одразу з усім сподобаються вам із першої спроби.

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!