Крупним планом: як виглядає співачка Камалія без макіяжу і фотошопу

Камалія - не тільки відома українська співачка, а й колишня модель. При цьому артистка ніколи не показується на публіці без макіяжу.

У 2008 році Камалія отримала титул “Міс світу”. Українська красуня обійшла конкурсанток з сорока країн світу, назавжди вписавши своє ім’я в історію змагання. Цей статус відразу примножив її дохід за виступи і вивів у світ.

Камалія на конкурсі Місіс світу 2008

Цікаво, що багато хто до цих пір вважає, що своєю короною вона зобов’язана чоловікові Мохаммаду Захуру, який купив для дружини перемогу. Чоловік співачки є доларовим мільярдером і входить в список ста найбагатших людей України. Сама ж Камалія заперечує подібні чутки і запевняє, що на конкурсі такого рівня корони не продаються.

Камалія з чоловіком

Зараз Камалія має багато шанувальників. За її Інстаграм-блогом стежать понад 200 тисяч осіб. Там співачка публікує свіжі знімки і ділиться моментами з особистого життя. При цьому артистка завжди показує себе тільки з кращого боку. У кадрі вона з’являється з гарною зачіскою і макіяжем. Однак нещодавно в Мережі з’явилися фото, де Камалія стала без фотошопу, фільтрів і макіяжу.

На першому знімку Камалія відображена на власному городі (її сім’я живе в приватному будинку з ділянкою). Співачка позує без краплі макіяжу на обличчі. Волосся вона зібрала в хвіст, а в руках тримає тазик з томатами.

Камалія без макіяжу

На другому знімку, яке потрапило в Мережу, Камалія відображена в лісі, куди вона вийшла за грибами.

Камалія без макіяжу

На наступному знімку артистка позує з чоловіком похилого віку. На її обличчі так само немає макіяжу.

Камалія без макіяжу