Юрій Горбунов показав вагітну Катю Осадчу в купальнику: скоро народжувати

Катя Осадча довгий час приховувала вагітність. Однак недавно, в ефірі програми "Світське життя", ведуча розкрила таємницю.

Катя Осадча та Юрій Горбунов – найвідоміша подружня пара в усьому українському шоу-бізнесі. Їх роман почався в 2015 році на майданчику 2-го сезону передачі «Голос. Діти ». На той момент Горбунов був одружений на першій дружині Людмилі. Незважаючи на те, що вони прожили в шлюбі цілих 20 років, Юрій розлучився з дружиною заради Каті Осадчої. У лютому 2017 року Осадча народила сина Ваню і в цьому ж місяці закохані заявили, що вони одружилися.

Катерина Осадча та Юрій Горбунов

Зараз подружжя чекає вже другу спільну дитину. Катя Осадча довго приховувала свою вагітність під вільними сукнями і піджаками. Однак прихильники вже давно помітили, що фігура телеведучої змінилася. Приховувати більше не було сенсу. В ефірі шоу “Світське життя” Катя Осадча зізналася, що дійсно вони з Горбуновим в очікуванні малюка.

Тепер, коли все відомо, Осадча може не приховувати свій кругленький животик. Нещодавно її чоловік Юрій Горбунов опублікував зворушливий знімок, де показав, як виглядає фігура дружини в купальнику. На знімку Катя і Юрій ніжно обіймали один одного на тлі дерева бажань. Горбунов погладжував вже не маленький животик Осадчої.

“Загадуйте бажання – вони обов’язково збудуться”, – підписав фото Горбунов.

Шанувальники Горбунова і Осадчої, а також їх колеги по сцені почали вітати подружню пару в коментарях.

“Яка гарна новина! Будьте щасливі “,” Вітаємо вас від душі. Щасливі батьки “, Така прекрасна пара! Щастя вам “, – пишуть коментатори.