Лариса Долина відвідала могилу Юлії Началова і показала, як місце поховання виглядає зараз

65-річна співачка Лариса Доліна вирушила на Троєкурівське кладовищі - місце, де покоїться дуже багато відомих людей, які покинули цей світ.

Долина вирушила до конкретної могилі – місця поховання співачки Юлії Началова, яка пішла з життя два роки тому через важку хворобу. Лариса зробила фотографію поруч з пам’ятником Началова, але свій візит коментувати не стала – каже, що для неї це хвора тема.

Як померла Юлія Началова?

Нагадаємо, що зірка естради Юлія Началова, яку найбільше знають по хіту “Герой не мого роману “, померла 16 березня 2019 року на 39-му році життя.

Причиною смерті співачки стала гостра серцева недостатність, викликана зараженням крові і відмовою внутрішніх органів. Кажуть, що зараження крові у неї пішло після того, як вона зробила процедуру краси з використанням хірургічного втручання.

Уже після смерті Юлії стало відомо, що перед госпіталізацією Началова вона виступала на сцені на високих підборах і натерла ноги. У неї з’явилася рана, яку довго не могли вилікувати. Це спровокувало появу абсцесу, який привів до летального результату.

Рідні, колеги і друзі зірки запам’ятали її як позитивного і життєрадісної людини, до якого охоче тяглися

Саме тому і могилу Юлії на Троєкуровському кладовищі не забувають – там завжди прибрано, а величезні оберемки квітів від фанатів, знайомих і родичів акуратно складені. Кажуть, що через пару місяців після її смерті на могилі Юлії бачили загадкового чоловіка, який приніс оберемок троянд і почав голосно плакати.

У перші дні травня вшанувати пам’ять подруги приїхала Лариса Долина

Разом з нею приїхала її дочка Ангеліна мйончинські, якій зараз тридцять вісім років, і дев’ятирічна внучка Олександра. Фото з кладовища зірка опублікувала у своєму мікроблозі в Інстаграм.

Чому померла молодою? Історія життя Юлії Началова, яка померла від страшної хвороби

Схожі статті

Салат з капусти як у радянській їдальні: бабуся підказала, як зробити “той самий” смак. Просто і дуже смачно

Салат з капусти – дуже смачна, поживна і корисна страва, яку зможе приготувати абсолютно кожен. Він добре поєднується з будь-якими м'ясними додатками і гарніром, так само його можна подавати окремо.

Якщо хочеться смачненького та солоденького, готую медові тістечка: кращого десерту до чаю годі й шукати

Кращого десерту до чаю, аніж шоколадне тістечко з ягідним прошарком та яскравою цитрусовою ноткою, годі й шукати. А якщо зважити, що у складі є ще й мед, то це й справді щось неймовірне.

Інших рецептів для мене просто не існує: сирна запіканка як в дитячому садочку. Будете пищати від захвату

Багато хто пам'ятає з дитинства таку страву, як сирна запіканка. Цю пишну і ніжну смакоту можна приготувати і зараз, причому просто і в домашніх умовах. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.