Леся Никитюк в в’язаному купальному костюмі похвалилася формами прямо перед носом у одруженого Притули

Як відомо, на Новому каналі почалися зйомки одинадцятого сезону шоу "Хто зверху?", незмінними ведучими якого є Леся Никитюк та Сергій Притула.

Леся Іванівна Никитюк показала трохи з закулісся телепроекту. Зокрема, вона позувала в в’язаному ліфі і джинсах прямо перед своїм колегою Сергієм Притулою. До слова, Никитюк та Притулі вже давно приписували спільний роман. Зупиняє тільки одне – у Сергія є дружина і діти, а ось Леся офіційно абсолютно вільна, і, судячи з усього, готова зустрічати нові відносини.

Відносно особистому житті Никитюк також варто відзначити, що в пресі ходили чутки з приводу її зв’язку з телеведучим “МастерШеф” Ектором Хіменес-Браво, однак інформація не підтвердилася в офіційних джерелах.

Як відомо, на знімальному майданчику проекту “Хто зверху?” довгонога теледіва з’явилася у вбранні від відомого українського бренду the Coat, який належить модельєра Катерині Сільченко.

Леся Никитюк блиснула на всю країну стрункою талією, яку підкреслила зав’язками: бюст не залишився без уваги

Леся Никитюк на зйомках шоу Хто зверху?
Леся Никитюк на зйомках шоу Хто зверху?
Леся Никитюк на зйомках шоу Хто зверху?
Леся Никитюк на зйомках шоу Хто зверху?
Леся Никитюк на зйомках шоу Хто зверху?
Леся Никитюк на зйомках шоу Хто зверху?

Волосся ведуча трохи накрутила і зібрала в об’ємний хвіст. А макіяж не примітний, повсякденний. Саме в такому образі публіка побачить свою куміршу в новому сезоні розважального проекту.

До слова, Леся Никитюк недавно повернулася з відпочинку, тому на її тілі красується приємний і природний загар, який надає фотографіям телеведучої літнього настрою. А ви чекаєте новий сезон “Хто зверху? “.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.