Юрій Горбунов в “сімейках” показав фото з відпустки з вагітною дружиною

Телеведучий Юрій Горбунов зовсім недавно був зі своєю дружиною у відпустці. Там Катерина також примудрилася приховувати третю вагітність.

Після повернення з відпустки Юрій вирішив показати всім своїм передплатникам у соціальній мережі Інстаграм барвисті фотографії з відпустки. Ось, наприклад, тут він зображений на прогулянковій яхті поруч з дзвоном. На ньому надіта біла сорочка і труси-сімейки або шорти. У коментарі Юрій також вказав, що погода на курорті – просто “чудо!”.

Нагадаємо, 18 квітня в ефірі шоу “Голос країни ” на “1 + 1 ” Катя Осадча з’явилася в жовтій сукні з оборками на животі, чим спровокувала чутки про вагітність. Шанувальники стали аналізувати її недавні виходи в світ і зробили висновок – Катя одягається виключно в оверсайз одяг, який не обтягує талію. Такий прийом вона вже використала під час другої вагітності, коли на світ з’явився син Юрія і Каті Іван.

А 1 травня в програмі “Світське життя ” на “1 + 1 ” телеведуча зізналася, що чекає дитину. Першою, хто із зірок дізналася про це, стала співачка і суперблондинка Оля Полякова.

Відзначимо, що на даний момент у Осадчої вже двоє дітей. 18-річний Ілля та чотирирічний Іван. Однак в шлюбі з Юрієм Горбуновим народжений тільки Іван.

Батько Іллі – бізнесмен Олег Поліщук.

Поки Катерина Осадча не розкриває стать своєї третьої дитини, а також терміни, коли їй народжувати. Але якщо враховувати те, що животик вже чітко видно на всіх знімках, то вже зовсім скоро телезірка буде має намір піти в декрет. Фанати, які бажають дізнатися про їхнє життя більше, стежать за особистими Інстаграм-сторінками зірок.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.