Ольга Сумська та Віталій Борисюк святкують 25-річчя подружнього життя: чоловік знову зробив пропозицію

Сьогодні, 6 травня, відома актриса Ольга Сумська та її чоловік Віталій Борисюк святкують 25 річницю спільного життя.

На честь цієї дати Віталій Борисюк вирішив знову зробити своїй дружині пропозицію руки і серця. Чоловік з величезним букетом білих троянд і кільцем зайшов до кімнати до улюбленої і розіграв невелику сценку.

“Пані, я дворянин – порядна людина. Маю мільйон річного доходу. Потрапляю кулею в підкинуту копійку і маю відмінних коней. Хочете бути моєю дружиною?” – сказав Віталій Борисюк.

Чоловік став на одне коліно і простягнув коробочку з кільцем до Ольги.

Сумська зняла цю сценку на відео і опублікувала у себе в Інстаграм-сторіз.

“Мої улюблені – ніжно-кремові. Спасибі, сонечко “, – сказала Ольга в відео.

Нагадаємо, раніше Ольга Сумська в програмі “ЖВЛ ” зізналася, що 25-річчя подружнього життя з Борисюком святкуватиме по-особливому. На честь цієї дати подружжя вирішило влаштувати грандіозне свято і нібито вдруге одружитися. Віталій і Ольга планують обмінятися подружніми клятвами в урочистій обстановці. Ольга розповіла, що вже готує собі “весільне” плаття і має намір зібрати на торжество всіх родичів.

Ольга Сумська та Віталій Борисюк

Нагадаємо, Віталій Борисюк – другий чоловік Ольги Сумської. Саме з ним вона зрадила своєму першому чоловіку Євгену Паперному від якого народила старшу дочку Антоніну. Незважаючи на гучний скандал, зараз Ольга Сумська, Віктор Борисюк та Євген Паперний працюють в одному театрі і, наскільки відомо пресі, не мають конфліктів через минуле.

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.