Ані Лорак підтвердила чутки про возз’єднання з чоловіком: всією сім’єю відправилися на відпочинок

Ані Лорак з донькою вирушила відпочивати до Туреччини до свого колишнього чоловіка Мурата.

Кілька тижнів тому Мережу підірвала інформація про те, що Ані Лорак простила колишнього чоловіка-зрадника і знову з ним зійшлася. Про це почали говорити після того, як в Мережі з’явилися відео з сімейного свята Філіпа Кіркорова. Туди Ані Лорак прийшла з колишнім чоловіком Муратом і донькою. Екс-подружжя обіймалися, танцювали “медляк” і насолоджувалися один одним.

Сама Ані Лорак поки офіційної заяви не зробила, але шанувальники впевнені – пара знову зійшлася. А недавно стало відомо, що Ані Лорак полетіла разом з дочкою на відпочинок до Туреччини до колишнього чоловіка.

Напередодні Ані Лорак опублікувала фото з аеропорту і повідомила, що їде в довгоочікувану відпустку разом з донькою.

Ані Лорак полетіла до Туреччини до колишнього чоловіка: скріншот Інстаграм-сторіз

Через деякий час Мурат Налчаджиоглу опублікував в своїх Інстаграм-сторіз фото 9-річної дочки Софії. Без сумнівів колишнє подружжя відпочивають разом.

Мурат Налчаджиоглу показав фото дочки

Варто відзначити, що не так давно в ефір вийшло шоу “Доля людини”, де Ані Лорак дала відверте інтерв’ю і розповіла про свій творчий і життєвий шлях. Там співачка зізналася, що Мурат – це її перша справжня любов. Кароліна розповіла, що розставання було для неї дуже болючим. Однак, за словами артистки, тільки після розлучення чоловік зрозумів, що втратив.

“Зараз у нас з Муратом хороші відносини. У нього трапилося прозріння: він зрозумів, що я краще за всіх, що він всім мені зобов’язаний і що я подарувала йому найкращий подарунок – прекрасну дочка “, – сказала в інтерв’ю Ані Лорак.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.