Чоловік Наді Дорофєєвої Дантес проміняв дорогий кросовер на простенький велосипед

Чоловік співачки під ніком DOROFEEVA на ім'я Володимир Дантес показав свого "залізного коня". На ньому він покатався в селі на Західній Україні.

Як відомо, співак, блогер, телеведучий Володимир Дантес їздить на Hyundai Tucson. Однак на травневі свята він вирішив проміняти цей транспорт на двоколісний – пересів на велосипед. У коментарях прихильники навіть почали активно жартувати над тим, що Надя Дорофєєва забрала машину, і змусила кататися на велосипеді. Але Дантес віджартувався – такий вид активного відпочинку він вибрав самостійно.

“Хлопці, всім раджу в наступному році на Великодній тиждень їхати в міста і села на захід України до друзів і родичів. Це просто непередавана радість, гостинність і величезна кількість їжі. Ми знімаємо 2й сезон про стартапи і не можемо вкластися в таймінг на локаціях , тому що ніхто нас не відпускає поки ми не поїмо і не спробуємо наливки)))”,

– написав Володимир Дантес.

Цікаво, що в геолокації він зазначив Львівську область. Хоча відомо, що першого травня він і Дорофєєва поїхали в Івано-Франківську область в гості до переможця шоу “Голос країни” Сергія Лазановського.

Ось що в коментарях до фотографії з Володимиром Дантесом на велосипеді пишуть фоловери:

  • Завдання до наступної Великодня знайти друзів і родичів із Західної України
  • Мені їхати нікуди не треба, я живу на Заході) пощастило
  • У мене такий великий був! … Чекаємо з нетерпінням
  • Володимир, як називається ця передача? Дуже цікаво подивитися
  • доісторичний великий

Нагадаємо, нещодавно Володимир Дантес і Надя Дорофєєва розповіли, що вони думають про поповнення в родині, однак зважаться на народження дитини виключно за власним бажанням, а не під тиском публіки.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.