Співачка Джамала вперше показала обличчя свого молодшого сина (Фото)

Українська артистка Джамала довгий час приховувала обличчя своїх дітей від публіки, котра не коментуючи причину. Однак зараз все побоювання, мабуть, минули.

Вона показала своїх синів – Емір-Рахман Сеит-Бекір Огли Сулейманов і Селім-Гірай Сеит-Бекір Огли Сулейманов.

На новій фотографії із зірковою мамою сини сидять у неї на руках. Видно, що хлопчики дуже схожі один на одного.

Мабуть, вони пішли в тата, так як від маминих рис обличчя нічого поки що не помітно. Судячи по знімку, зроблений він був у Джамали будинку. Фанати в коментарях написали, що у неї дуже славні і гарні дітки, які виростуть, і точно будуть радувати маму своїми досягненнями і успіхами.

“Що для мене бути мамою синів? Перш за все, я повинен бути сильним. І морально, і фізично. Моя мама раніше говорила мені, що після багато народження вона втратила сон. Тоді я не розуміла, про що вона, поки сама не стала мамою. Я постійно переживаю і хвилююся за своїх. Відчуваю, що повинна гасити пожежі. ⠀

Які б труднощі, бути мамою – щастя для мене. Бачити посмішку моїх дітей, помічати щирі емоції і бути їм справжнім другом. Вдячна всім мамам!

Терпіння і міцного сну нам “,

– побажала співачка Джамала в день матері.

Нагадаємо, Джамала вийшла заміж за свого коханого Бекіра Сулейманова 26 квітня 2016 року. Через два роки, 27 березня 2018 року, співачка народила сина Еміра-Рахмана.

Але навіть після народження синів Джамала не покинула творчу діяльність. Вона досить часто виступає на заходах, з’являється на шоу, пише пісні і випускає альбоми. А її благородна і віддана аудиторія не відпускає свого кумира.

Схожі статті

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.