Як виглядають мами Кухар, Вакарчука, Каменських, Вітвіцької та інших зірок української естради?

У День Матері Інстаграм-стрічка рясніє знімками іменитих зірок разом з найближчими і рідними людьми, які подарували їм життя - з мамами.

Найголовніші персонажі місцевого шоу-бізнесу показали, як виглядають їх матері. Ми зібрали добірку, і готові поділитися з вами.

Катерина Кухар

Сама об’єктивна суддя проекту “Танці з зірками” Катерина Кухар показала найніжніше і трепетне фото. Як з’ясувалося, її мама – теж мініатюрна й тендітна жінка. Тепер зрозуміло, в кого Катя така.

Катерина Кухар показала свою маму
Катерина Кухар показала свою маму

Соломія Вітвіцька

Не забула про привітання і головна ведуча новин на телеканалі 1 + 1. Вони дуже схожі.

Соломія Вітвіцька показала маму

Настя Каменських

Після того, як в 2021 році з життя пішов батько Насті, вона зі своєю мамою Лідією дуже зблизилася. Щоб мама не відчувала себе старою, Настя називає її як свою подружку – Лідочкою.

Настя Каменських показала маму
Настя Каменських показала маму
Настя Каменських показала маму

Лідія Таран

Ще одна зірка новин на телеканалі 1 + 1 привітала свою маму зі святом розкішним букетом квітів.

Лідія Таран показала маму

Святослав Вакарчук

Музикант і екс-політик Святослав Вакарчук також не пройшов повз цього весняного свята, показавши свою таку молоду матір.

Святослав Вакарчук показав маму

Тоня Матвієнко

Тоня – частина великої творчої родини. І сама двічі мама. Тому для неї це свято має особливу енергетику. А ще, подейкують, що вона чекає народження третьої дитини.

Тоня Матвієнко показала, як привітала маму

Ольга Сумська

Відома актриса театру і кіно Ольга Сумська також зобов’язана мамі багатьом. Саме вона знайшла і розкрила в маленькій дочці талант до акторства. Тепер вони неймовірно близькі. Ольга Сумська подякувала маму за турботу і виховання величезним букетом квітів!

Ольга Сумська привітала маму