Приховує животик за принципом Каті Осадчої: дружина Дмитра Комарова теж готується до материнства

Олександра Кучеренко - телеведуча і модель, яка часто з'являється на телебаченні, тому вони все стежать за її життям.

Останнім часом фанати відзначили, що Олександра позує на фотографіях так, щоб не було видно її живіт. Це підтверджує останній опублікований знімок. На фото Олександра позує серед весняних квітів в теплому костюмі блакитного кольору. Під піджаком надіта тілесна майка. Волосся розпущені, а на обличчі завдано легкий природний макіяж. Цікаво, що в такому амплуа Олександра Кучеренко пізніше вирушила на зйомку.

Нагадаємо, її чоловік Дмитро Комаров недавно розповів, що в цьому році українців чекає новий формат “Світ навиворіт ” – програма “Мандруй Україною “. Творці вирішили впровадити саме цей формат через те, що карантин обмежує можливість подорожувати, і значно ускладнює перетин кордонів будь-яким чином. А напередодні літнього сезону, коли потрібно вже планувати відпустку і поїздки з родиною, важливо спланувати куди можна поїхати.

Дмитро Комаров вирішив показати Україну навиворіт, обійшовши тривіальні маршрути – обіцяється, що в новому сезоні ви побачите незвичайні локації і різні варіації для різних типів туризму.

Відзначимо, Олександра Олександрівна Кучеренко – володарка титулу “Міс Україна 2016 “, український журналіст, ведуча телепередачі “Зоряний спорт ” на телеканалі ICTV, професійна танцівниця, фотомодель, куратор проекту “Наставництво “. Зараз їй 23 роки. Вона є дружиною журналіста Дмитра Комаров. Одружилися вони таємно, і вже після поїздки в медовий місяць зважилися розкрити свою таємницю в інтерв’ю Катерині Осадчій і програмою “Світське життя “.

Схожі статті

Онуки називають їх сандвічами, але я готую “накладанці”: ці бутерброди з фаршем улітають під чисту до крихти

Якщо немає часу не приготування пиріжків, можна обійтися простим рішенням – зробити накладанці. Це такі гарячі бутерброди з м'ясним фаршем. Їх ще можна назвати сандвічами.

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.