Худенькі ідеальні ніжки: Лера Кудрявцева показала шикарне тіло на відпочинку

Російській телеведучій Лері Кудрявцевій 49 років. Але вона не виглядає на свій вік. Більш того - дивує молодістю і свіжістю.

Лера – жінка, яка виглядає як дівчина. Вона може дозволити собі викласти фотографії в купальних костюмах, які не прикриваючись парео або сарафанах, а також всім показує свої довгі і засмаглі ноги, які важко відрізнити від модельних.

Нещодавно Лера Кудрявцева поділилася свіжою фотографією з відпустки в молочному сарафані

Під сарафаном було видно засмаглі ноги, які дивують своєю стрункістю. Вона могла бути не тільки телеведучою, а й моделлю. Хоча в описі Лера вказала, що користується фотошопом для обробки фотографій, які викладає в соціальні мережі.

“Здавалося б – Інста – це фото, але я ненавиджу фотографуватися. Стало зрозуміло, ліг, прийняв позу, живіт втягнув, зморшки прибрав в фоторедакторі, жир збавив там же, ну yoкарний бабай. А в житті то, зовсім все не так. І що робити накажете? Ну блин, ніхто – ніколи не буде вічно молодим і красивим. ніхто! ніколи !!! Живіть з цим! Алілуя фоторедакторам “,

– висловилася Лера Кудрявцева.

Цікаво, що навіть без фотошопу Лера Кудрявцева виглядає набагато молодше за свої роки.

Нагадаємо, що Лера Кудрявцева веде українську програму “Секрет на мільйон “. Нещодавно у неї в гостях була актриса РРФСР Олена Проклова. Вона розповіла головну таємницю всього свого життя.

Дивіться докладніше про шокуючою новини на нашому Ютуб-каналі “Одна хвилина “.

“Я плакала, а він змушував “: актриса Олена Проклова зізналася, через що довелося пройти в дитинстві

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.