На скромному катері: Віра Брежнєва показала, як вони відзначили день народження Кості Меладзе

Продюсер Костянтин Меладзе нещодавно відсвяткував свій день народження. Йому виповнилося 58 років, в той час як його дружині Вірі всього 39 років.

У Інстаграм-акаунті Віра показала, як вона з коханим чоловіком відзначила цю важливу подію.

Віра Брежнєва по-особливому привітала чоловіка з днем народження: головна кохана іменинника закарбувалася з ним на яхті

Судячи з одягу Віри Брежнєвої, погода на вулиці була літня і досить тепла. Її look – льняна сукня в підлогу кремового кольору. У той час як Костянтин був одягнений в футболці і куртці.

Віра Брежнєва святкувала день народження Костянтина Меладзе на яхті
Віра Брежнєва святкувала день народження Костянтина Меладзе на яхті
Віра Брежнєва святкувала день народження Костянтина Меладзе на яхті
Віра Брежнєва святкувала день народження Костянтина Меладзе на яхті
Вера Брежнева отметила день рождения Константина Меладзе на яхте
Віра Брежнєва святкувала день народження Костянтина Меладзе на яхті

Відзначимо, що про роман Брежнєвої і тоді ще одруженого Меладзе стало відомо в 2014 році, хоча чутки про їхні стосунки ходили задовго до цього. Закохана пара зіграла таємне весілля в жовтні 2015 го в Італії, запросивши на торжество найближчих людей.

Незважаючи на те, що сам факт одруження не був таємним, Віра і Костянтин не розповідають подробиці своїх особистих взаємин. Зокрема, артисти не коментують той факт, чому у них до сих пір немає спільних дітей. Хоча відсутність дітей їх не лякає, адже в їхньому будинку живуть старші дочки Віри від інших шлюбів – Соня і Сара Кіперман.

2019 рік став переломним для відносин публічної пари, адже колишня учасниця колективу “Віа Гра” Віра Брежнєва видалила всі фото з чоловіком в своєму мікроблозі в Instagram.

Цей вчинок підкріпився чутками про те, що продюсер Меладзе нібито зраджує своїй красуні-дружині з солісткою групи “ВІА Гра” Ерікою Герцег. Після цього домислів про їх розставання більше не з’являлося в мережі.

Схожі статті

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.