Лілія Ребрик показала, як розважається з чоловіком на відпочинку: “Закохалася в великий .. “

Відома телеведуча і актриса Лілія Ребрик показала, як відпочиває з чоловіком в сонячній Туреччині.

Не так давно ведуча програми “Ранок з Україною” Лілія Ребрик з чоловіком Андрієм Диким і дітьми відправилася відпочивати в сонячну Туреччину. Вона не може залишити шанувальників без нового контенту, тому радує знімками з жаркої країни. Так, актриса вже встигла поділитися фотографіями, де вона позує в купальнику і на пляжі і продемонструвала кілька яскравих образів.

Л
Лілія Ребрик на відпочинку в Туреччині
Лілія Ребрик на відпочинку в Туреччині
Лілія Ребрик на відпочинку в Туреччині

А недавно Лілія опублікувала серію знімків, де вона позує разом зі своїм чоловіком Андрієм Диким на тенісному корті. Актриса позувала в білих шортах, рожевій майці, кросівках і бейсболці. Чоловік так само був у шортах і футболці. В руках вони тримали ракетки для великого тенісу.

“Наше нове захоплення. Це ж треба, приїхати на відпочинок і закохатися у великий теніс. Для цього створені всі умови. Навіть турніри проходять. Ми стали свідками одного з таких, де перемогли українці. Ну і звичайно захотілося теж спробувати! “, – написала Лілія Ребрик.

Користувачі Мережі тут же почали коментувати публікацію актриси.

“Лиличка, ви просто ракета! Яскрава, справжня, заряджаєте позитивом “,” Спорт у вас в крові, якщо і відпочинку відкрили для себе новий вид “,” Які ви молодці! “,” Ліля, ви заряджаєте таким позитивом! Просто супер “, – пишуть коментатори.

Схожі статті

Помер батько Ані Лорак: артистка відреагувала на смерть рідної людини та показала своє фото з татом

Відома артистка Ані Лорак відреагувала на новини про смерть свого тата. Знаменитість опублікувала в соцмережі їхнє спільне фото та поділилась власними емоціями з приводу новини.

Коли вдома є старий лаваш та 1 яйце, готую цю просту закуску: рецепт моєї ледачої “подружайки”. Ділюсь

Здивувати гостей можливо, якщо знати правильні рецепти. Розповідаємо про найсмачнішу закуску з яєць і старого лаваша, з яких можна приготувати кулінарний шедевр.

Чоловік сказав: деруни без м’яса – картопля “на вітер”. Зробила такі на пробу і тепер не готую по-іншому

Рецептів дерунів існує безліч – їх готують з грибами, з сиром, з рибою, з яйцем, просто з картоплі. Спробуйте приготувати дуже смачні деруни з м'ясом між шарами картопельки.